busesahin iremshnr benimde yarın 20+0 detaylı ultrason var plesentam aşağıda korkulu dönemlerdeyim erken doğum riski🌸
deryabk busesahin çok geçmiş olsun.bende 28 ağustosta giricem.2-3 gğn vardı sizinle aramızda yanlış hatırlamıyrsam.bende çok heyecanşıyım detayşı için.lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız.
korkusuzdemir 8+2 yim. Bir haftadır aşırı zorlanıyorum kum döküyormuşum bir yandan o mu yaptı bilmiyorum. Hiç kum geçiren oldu mu nasıl atlattınız? Bulantılar beni mahvediyor
baharerkann iremshnr bende 27+3üm bende de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var başka sorun yok buna bin şükür diyorum
esmanurumy 7 haftalık oldum ani sıcaklık basmalar ve tansıyonum düşecekmıs gıbı hıssederıyorum dengesızım🥹
busyldrmtncr 29 haftalığım enfeksiyondan acillik oldum neyse ki açılmam ve sancım yoktu sebebi enfeksiyon ve vücudumun susuz kalmasıymış
ozlemyayla51 Elifnesrindemir benimle aynı Yni durumu yaşamişsiniz bana 34 haftada doğum dediler sizede öyle mi dediler
mutluannemveben 24+0 olduk iş hayatından dolayı koşturmacalı ve yoğun geçiyor haftaya şeker yüklemesi olacak 32.hafta durumuma bakıp çalışıp çalışmamaya karar vericem ama günler sanki hiç geçmiyor size de öyle geliyor mu
iremshnr Elifnesrindemir aynı durum bende de var rahim ağzı uzunluğum 13mm ölçüldü ciğer geliştirici yapıldı açılmam yok suanlık hastanede yattım kendi isteğimle çıktım