burcinn01 beyzacrt 18+4 bizde 4 kilo aldim bende suan hareketlerini hissediyor musunuz ben bugün 3. Gün hareketlerini hissediyorum minik minik atmalar gun icinde baya baya hissediyorum 🥰
busramazany beyzacrt eşim istanbulda ben antepe atandım ve burda iş arkadaşlarım dışında çalacağım tek kapı yok :) iştahlar sıfır, hamile duygusallığı %100..
bambitoo_ Tam 19 haftalık oldu bebişim, yolu yarılamanın verdiği duygusallık var zamanın ne kadar hızlı olduğuna inanamıyorum.🥹
ezel48 beyzacrt bel ağrısı sorununu bende yaşıyorum eğilmekte falan zorlanıyorum bazen kasık ağrılarım da arada oluyor tabi 17+4 günlük olduk yeterki bebeğim sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin 🫠
banabak beyzacrt cuteregina duygucetiner benazinci nameless1 cerenyrt01 Esma006 kızlar hiç çarpıntı yaşadınız mı hamilelikte
mamymir banabak ben arada yaşıyorum nefesim de kesiliyor hayır kilolu değilim kalp rahatsızlığım da yok 🥲🤷🏻♀️
Bsraao cuteregina ya birşey s sorabilir miyim biz de 20 +6 yız kasıklarımda göbek deliğime doğru sağa ya da sol tarafta toparlanma oluyor bebek mi başka bir şey mi bilemiyorum size de oluyor mu sormak istedim
banabak mamymir ya bende ama anlayamıyorum ne neden ben panik sebepli olduğunu düşünüyorum sen doktora gittin mi bu sebebten