beyzacrt Nasıl gidiyor kızlar benim bel ağrısı ve burun kuruması çok 4kilo almışımm bi dee sizde durumlar ne ?
aysea1 beyzacrt bende 19+2 haftalık hamileyim tansiyon yüksekligi yaşıyorum o yüzden yatarak dinelenerek geçiyo cinsiyetimizi daha dün ögrendim 😇 kızım oluyo haftaya da detaylı ultrason var bakalım o nasıl gececek 🥰 1 kilo aldım daha
nameless1 beyzacrt ya ayniyiz ben de 19+2 yim. Yani adam akilli bisey de yemiyorum 4 kilo almisim ilk hamileligimde detayliya kadar kilo almamistim🫠ufaktan bel agrilarim basladi artik kizimi kucagima alamiyorum ama aglayinca yere dusunce falan da dayanamiyorum:((
banabak beyzacrt cuteregina duygucetiner benazinci nameless1 cerenyrt01 Esma006 kızlar hiç çarpıntı yaşadınız mı hamilelikte
Bsraao cuteregina ya birşey s sorabilir miyim biz de 20 +6 yız kasıklarımda göbek deliğime doğru sağa ya da sol tarafta toparlanma oluyor bebek mi başka bir şey mi bilemiyorum size de oluyor mu sormak istedim
cerenyrt01 18+2 bende 6 kilo almışım ellerim sabahları ellerim uyuşuyor her yerim şiş karnım 9 aylık gibi hiç inmiyor sıcaklardan mı anlamadım romatizma hastasıyım o yüzden vücudum ödemmi yapıyor bilemiyorum doktor kiloma hiç birşey söylemedi
busramazany 20+2 bende kızım olacak burun kuruması ve bel ağrısı bende de var kilo almadım ama henüz iştahım çok yok
busramazany beyzacrt eşim istanbulda ben antepe atandım ve burda iş arkadaşlarım dışında çalacağım tek kapı yok :) iştahlar sıfır, hamile duygusallığı %100..
DenizAda_ beyzacrt 29+2 kalça ağrısı vajina ağrı uzun zamandır var ağırlaştım bayağı artık eskisi kadar atik değilim. Hareketlerim ksıtlandı.
ipeksakarya beyzacrt 21+4 bir kilo aldım 😊 ili gündür bel ağrısı çekiyorum sanırım klima çarptı daha dikkat edicem inşallah sıcaklar çok zorluyor yaa 😒
fatos_7610 beyzacrt 20+4 burun kuruması ödem başladı bende birde kilo zaten bilmiyorum tartılmıyorum ben saldım artık 😂😂