ipeksakarya mamymir kuzum ben kilolu hamile kaldım 87 kiloyum zaten almamam hem kendi adıma hem bebeğim adıma en sağlıklı olanı yoksa her açıdan normal doğum zorlaşıyor ve türlü hastalık çıkabiliyor 🥹
banabak mamymir ya bende ama anlayamıyorum ne neden ben panik sebepli olduğunu düşünüyorum sen doktora gittin mi bu sebebten
allyslife banabak kan basıncı arttığı için nabız yükseliyor, gebelik boyunca sık sık olur endişelenme🫠 benim nabzım 140′lara çıkıyor😂
kzbn51 beyzacrt bende bugün 19 oldum -5 olarak yola devam ilk 3 ay çok zayıfladım maalesef şuan bile ara ara bulantım oluyor
DenizAda_ papatyaseverrrrr doktorunuz tarih verdi mi doğum şekilini falan konuştunuz mu hiç yakın zaman da
papatyaseverrrrr DenizAda_ yok hiç konuşmadık bu benim ikinci doğumum ilki normal Buda şimdilik normal ilerliyor en son 26. Haftamda gittim 31 de gel dedi o zaman gideceğim siz konuştunuz mu
DenizAda_ papatyaseverrrrr yok bende konuşmadım daha sanırım 30 haftalardan sonra belli olur gibi benim kontrolüm de haftaya bakalım ne diyecek
Esma006 banabak yaşadım başlarda şimdi iyiyim benim ilk gebelikte başıma bir ilay geldi her olaydan fln korkarım telefon çalsın ziplarim yendim şükür çarpıntı korku fln