Zhrcls doruknaz canim benimde erkek ve dönmedi 😅😅bende bu ay beklemiyorum kendimi.buna hizrladim devlet hastanesine gidiyorum.biliyosun onlarda kolay kolay sezeryan yapmiyor zaten istemiyorum da insallah zamaninda gelirde sezaryana gerek kalmaz
doruknaz Zhrcls hayırlısı inşallah dönerler inadı bırakıp bebislerimiz. 😊 gerçi doktorum zor dedi ama hayırlısı Allahtan bekleyelim bakalim.
kbratsn Deletedmom123 amin inşallah canım çok sağol Allaha dua ediyorum zaten başka yapacak bişeyim yok bana güç kuvvet sağlık versin herşey zamanla yoluna girer Allahın izniyle ben biraz yıpranırım o da olacak Allah çocuklarıma bana sağlık versin başka bişey istemiyorum
Zhrcls doruknaz insallah canim son zamanlar beklemek daha zor oluyor bi an once saglikla gelsinler insallah
Fadiiiik Deletedmom123 son 29 inşallah sağlıkla gelsin🤲🏾❤️ Tüm bebişler. Ben aşırı derecede sinir duygusal ikisi bir arada yani karman çurman bu hormonlar cok değişik ya şuan bile öfkeden ağlayasım var😂😂😁😁
Edaaalll Deletedmom123 76 gün kaldı korkuyorum Doğum yapmaktan bi taraftan da çok sabırsızım oğluma kavuşmak için 😊🤗
Ersozburcin Deletedmom123 59 gün şu saat itibari ile 😂 ve baya bildiğin ağlak 🤣🤣🤣 akşam marketten çöp poşeti almayı unuttu için ağlayacak kadar ağlak 😂
Deletedmom123 Ersozburcin ohooo canım hormonlar ile her sanıye savaşyorsun uyu bol bol senı rahat braksnlar 🥰