ebrarmom08 Deletedmom123 25+0 105 gun kaldi doguma 🤗 burc yengec olucak hem duygusalim hem sinirliyim herkesten nefret ediyorumm 😏 biran once kizima kavusup onunla mutlu olmak istyorum artk 💓💓
Deletedmom123 ebrarmom08 ben de herkesten nefret edyorm bir tek eşim anlyor beni 😂 ablamları hayatımdan sıldım mesela 😂
Elifsph Deletedmom123 inşaşallah bebeğinin şansı olurda kazanırsın canım bende normal kursa gidicem inşallah en azından oradan meslek alırım elime 😊
Deletedmom123 Kbr5361 upss az kalmş darısı bana 😂 tam 18 haftalık oldum ama hala cinsiyetını ogrenmedm poffff
Elifsph Deletedmom123 aynen sıkılıyorum evde zaten gurbbette olunca eş dosttan olmuyor evim uzak kurs yerin evi taşıyacagız inşallah sonra gidicem ❤😊
ebrarmom08 Deletedmom123 ben esimden nefrt ediyorum hele ailesinden en cokta gorumce denen sinsi yılandan 😐
Yasemincifci Deletedmom123 ilk zamnlar geçmek bilmiyodu 20 ye adım attık hızla geçti bi sıkıntımız olmadı şükür
Deletedmom123 Seherali ya herkes mi 70 lerde ben 100 küsürlerdeyım nasıl geçti bunca zaman ahahahah 😂