Deletedmom123 Ersozburcin ohooo canım hormonlar ile her sanıye savaşyorsun uyu bol bol senı rahat braksnlar 🥰
Deletedmom123 Popmum bir tek sen içimizde normale dondun ben ve arkadaşlar sinirli ve ağlak 😂 yorumlara bir bak canım 😭😭😭😭
Mellekk Deletedmom123 Şafak 130, terazi burcuyum.oglum olacak insallah 💕 Normalde cok sakin bi yapım vardı ama şuan her seye sinirleniyorum 😂 Birazda alınganım :)
Ersozburcin Deletedmom123 valaha kendisiyle pek tanışmıyoruz artık uzaktan akraba gibi adı var kendisini yolda görsem tanımam 😂😂😂
Mellekk Deletedmom123 işte düşün ben sinirden ölüyorum:) eşim yüzüme bakakalıyor ben bağırırken :)) geçecek insallah :)
Deletedmom123 Esrateke annem koç zor beğendrtyorum herşeyı ama karakterı huyu pek ıyı olacak akıllı kıclar sağlıklı olsun kucağınıZa alın bebişi 🥰 darısı bızlerın başımıza amın
Nuribasak Deletedmom123 inşallah zaman çok çabuk geçiyor degerlendirin o zamanlari ben degerlendiremedim siz zamanınızı güzel değerlendirin. Mesela her hafta kendi resminizi çekin bebisiniz için çok güzel anı olur.