doruknaz Zhrcls erkek olacak. dönmedi bir türlü ama 39 artılara kadar bekleyecek doktorum yinede . sezeryan için dönmezse. sen benden erken doğurursun sanirim 😊 bakalim
Zhrcls doruknaz canim benimde erkek ve dönmedi 😅😅bende bu ay beklemiyorum kendimi.buna hizrladim devlet hastanesine gidiyorum.biliyosun onlarda kolay kolay sezeryan yapmiyor zaten istemiyorum da insallah zamaninda gelirde sezaryana gerek kalmaz
Oguzkagan65 Deletedmom123 çok akıllı oluyor 🤣 yani ben öyleymişim annem hiç uyanmıyordun diyor bi ağlasa da emzirsem derdim ağlamazdın diyor mahallenin kızları sevmek için gelip uyandırmaya çalışırmış hiç oralı olmazmışım 🤣
Muzikci Kaldı 8 🤗 ama sinirler çok bozuk ağlama krizleri atlatıyorum stresli heyecanlı mutlu ve korkuluyum 🥺
Deletedmom123 kbratsn 🥺😐 Allah yardm etsn sana gerçekten ama doğumdan sonra bir güç gelirmiş Yaradandan Annem böyle der canım 🌸
kbratsn Deletedmom123 amin inşallah canım çok sağol Allaha dua ediyorum zaten başka yapacak bişeyim yok bana güç kuvvet sağlık versin herşey zamanla yoluna girer Allahın izniyle ben biraz yıpranırım o da olacak Allah çocuklarıma bana sağlık versin başka bişey istemiyorum
Deletedmom123 Elifsph sorma ben mesela bu halımle sınavlarıma gıryorm unvrste çok zor stres korku vs.
Elifsph Deletedmom123 bende bu sene sınava giricektim girmedim beklettim çünkü çok stres oluyor insan hele ben aşırı heyecan yapıyorum kalpten giderim herhalde 🤣🤣🤣
Tugba2626 Deletedmom123 40+3 oldum . Rüyamda eşimi gördüm kızlarla yemeğe gidiyordu. Arayıp çattım hemen 😂 şuan küsüm konuşmuyorum 🙃
Deletedmom123 Tugba2626 hahahahahah sesli güldüm 😂😂 bu dönemde hep olur ruyamzda aldatlyorz hormonlarrrr
Kahramanlar Şafak [url=https://hizliresim.com/nQ3XGg][img]https://i.hizliresim.com/nQ3XGg.png[/img][/url]
Deletedmom123 Elifsph uff sorma bnm kafam çalşmyo mecbur bu sene mezun olmam gerekli kafam hiç bşi almadı almyo butn soruları attım kafamdan 😐🤓
Elifsph Deletedmom123 inşaşallah bebeğinin şansı olurda kazanırsın canım bende normal kursa gidicem inşallah en azından oradan meslek alırım elime 😊