2kizannesi- Deletedmom123 Uykuda sorunum yok valla , akşam 12 olmadan uyuyoruz sabah 9-10da uyanıyorum en erken. Normalde 8de uyanıp 9a kadar falan durup geri uyuyup 11-12de uyanıyodum ama bugün uyumadım tekrar 😂😂
Oguzkagan65 Deletedmom123 bi de bana sor 🤣 annem eşim kardeşlerim hepsi ikizler 🤣 ikizler burcu çok zor bir burç napıcam bu ikizlerle bilmiyorum ben Başak burcuyum
Deletedmom123 Oguzkagan65 😂😂 haha 😂 inş benım de bebeğim başak gösterıyor hmmm başak bebeklerı nasıl olacak acaba 😂
Zuzu97 Deletedmom123 33+6 şafak 23 inşAllah🙏burç balık çok duygusalım be her şeye gözlerim doluyo ağlıyorum😂
Deletedmom123 Zuzu97 ay harıka az kalmş canım inşşllhh 🤗♥️ Benım eşim de balık burcu ona her ezıyetı yapıp ağlatyorm hahajah 😂
Esraesra06 Deletedmom123 koç inatçı oluyor annemle babam koç o yüzden koç olmasını istemem ama nasip tabi 😁
Oguzkagan65 Deletedmom123 çok akıllı oluyor 🤣 yani ben öyleymişim annem hiç uyanmıyordun diyor bi ağlasa da emzirsem derdim ağlamazdın diyor mahallenin kızları sevmek için gelip uyandırmaya çalışırmış hiç oralı olmazmışım 🤣
Zuzu97 Deletedmom123 evet az kaldı🙏yaa yazık adama😂😂bende bu aralar ağrılarım için ağlıyorum biran önce bitsin diye😁
Deletedmom123 2kizannesi- kıskançlık da mı var ya ben yok doye bıkyodm çaktırmadan kskanyosn eşini o zön 😂 bnm gbı hahaj
kbratsn Deletedmom123 şafak 34 ama heran gelebilir sancim geldi durdurdular 1 hafta once tekrar ne zaman gelir bilmiyorum cok gerginim son zamanlar bazen duygusal karmakarisik 😞