kbratsn Deletedmom123 teşekkür ederim canım dayanmaya çalışıyorum çok zor geçiyor 1 yaşında oğlum var onunla birlikte daha da zor geçiyor
Deletedmom123 kbratsn ohooo :( kaynanan baksın oğluna sen dınlen kaynana ne işe yarıyor çalıştır varsa kaynana
kbratsn Deletedmom123 kayinvalidem sağlıklı olsa hiç vermeyecek bana oğlumu ölüyor resmen ama sağlığı yerinde değil çok zor yürüyor eğilip yerden bişey alamıyor çocuğa da bakamıyor annem sağlıklı ama o da çocuk sevmiyor kimsem yok yani bakacak
Sezgin Deletedmom123 ah bir uyuyabilsem ağrılardan acılardan uyunmuyor ki insan bir de her şeyi kafasına takıyor
Deletedmom123 Sezgin ayran uyku yaparmış 😂 iç uyu uykun gelmesse eşine de ki saçıma masaj yap de ben öyle uyuyorm hahaha çalştryorm
Yade Deletedmom123 Şafak 52 burcumuz boğa fakat bir gün gecikecek olursa ikizler oluyor ( allah sen koru yarabbi 😂🤣😅) ben bu ara aşırı duygusalım saçma sapan şeylere ağlıyorum. Ama sinir de var o gebelikten değil ama memleketten 😂
baliko Deletedmom123 yok canım yay burcuyum. hep duygusal biri olmuşumdur ama hamilelik daha da arttırdı durumu😊