Deletedmom123 Menis21 zpp doye geçer uyu uyan ağla gül eşine gıt de tekrar gel de ya da bu gun şu yemegı yapcam dıyıp anıda vazgeç 😂 geçermiş böyle yaa
Deletedmom123 2kizannesi- ağlayalım sobra gülelim sonra eşimize saldıralım kovalım kaçakım böyle geçsin hemen 😂😂
Deletedmom123 2kizannesi- ağlıyalım sınırlenelım sobra da eşlerımızı evden kocalım tekrar eve alalım sonra gene ona kızalım ve ya ağlayıp en sonunda gülrlim ah biz kadınlar 😂😂😂😂
2kizannesi- Deletedmom123 Kız yok Kova olan benim , minik Yengeç Burcu olucak 😄 Ben şakacıyımdır ama evet 😂 Ben kocama niyeyse hiç kızmıyorum ya kızıcak bir şey bulamıyorum daha doğrusu 🤔 Ama sağolsun idare ediyor beni 🤷🏻♀️😄
2kizannesi- Deletedmom123 Uykuda sorunum yok valla , akşam 12 olmadan uyuyoruz sabah 9-10da uyanıyorum en erken. Normalde 8de uyanıp 9a kadar falan durup geri uyuyup 11-12de uyanıyodum ama bugün uyumadım tekrar 😂😂
Oguzkagan65 Deletedmom123 bi de bana sor 🤣 annem eşim kardeşlerim hepsi ikizler 🤣 ikizler burcu çok zor bir burç napıcam bu ikizlerle bilmiyorum ben Başak burcuyum
Esraesra06 Deletedmom123 şafak 23 canım tam gününde doğarsa boğa burcu ama 3 gün önce doğsa koç olacak 😁 belirsiz yani. Bu aralar duygusal değilim herşeye sinirleniyorum en çok nazım eşime tabi 😂
Deletedmom123 Esraesra06 ay ıkı burç da super boğa bır harıka 😂 sorma ben de eşime saçımı tara dyorum sonra neden böyle taradın şimdi eskı halıne nasıl gelr dyorm 😂
Deletedmom123 2kizannesi- hahah kova burclarını sevyorm ya eğer 9 aylık doğmuş oksaydım ben de kova olurdum ya ama Yay ben 7 aylık doğmuşum püff 😂
Esraesra06 Deletedmom123 koç inatçı oluyor annemle babam koç o yüzden koç olmasını istemem ama nasip tabi 😁
G_sah87 Ya benim şafak cok daha 180 gün cooook var Cuma günü midem bulanıyor diye çorba yapamadığım için ağlamıstım😂