Deletedmom123 Kızlaar Kaçıncı Hafta? Ve hangi Burç ? Mesela Allah nasıp ederse şafak 155 gün ben de 🥰😂
AlyaSu Deletedmom123 31+6 burcu İkizler, şafak 57 🤗 Bitmek bilmeyen ağrılar nedeniyle sinirliyim galiba 😂
PrensesimDoga Deletedmom123 86🙏🏻 Acaip heyecanlıyım. Kızımın erken doğum riski var Allah korusun,iyi düşünmeye çalışıyorum ve heyecanla bekliyorum 🙏🏻 Hepimiz bebeklerimize sağlıkla hayırlı zamanda kavuşalım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom123 Sezgin bir uyku çekmek sinirlerinize ıyı geliıyor galiba 😁 ben uyuyarak sakınleşyorum ya 😂
Sezgin Deletedmom123 ah bir uyuyabilsem ağrılardan acılardan uyunmuyor ki insan bir de her şeyi kafasına takıyor
2kizannesi- Deletedmom123 28 hafta tam , 84 gün kaldı. Benim gözyaşım normal zamanda da hep gözümün ucunda durduğu için duygusallık her zaman en üst köşede 😂 geçen akşam eşim türkü dinliyordu oturdum ağladım hüngür hüngür 😄🤦🏻♀️🙈
Deletedmom123 2kizannesi- ağlayalım sobra gülelim sonra eşimize saldıralım kovalım kaçakım böyle geçsin hemen 😂😂
Deletedmom123 2kizannesi- ağlıyalım sınırlenelım sobra da eşlerımızı evden kocalım tekrar eve alalım sonra gene ona kızalım ve ya ağlayıp en sonunda gülrlim ah biz kadınlar 😂😂😂😂
Zhrcls Son 17 zaman gecmiyor duygusallik en ust safhada cok belli etmiyorum ama en ufak seyde gozlerim doluyor cok cabuk 😅😅
Deletedmom123 Zhrcls ahh hepimiz böyle şu an 😂 eşine dıyorum ki bana neden öyle baktısn yoksa bşimi gizlyosun dyorm ıkı dk sonra sen neden böyle gülümsedn dyorm 😂😂
[silindi] Deletedmom123 Allah’ın izni ile şafak 211 😃 ağrılar ve uykusuzluk nedeni ile sanırım sinirliyim😂😍