Aylinannesi Derin6565 hadi ya 😕 cok gecmis olsun haklısın tabi orası öyle Allah kolaylık verir insallah hepimize 🙏🏻🤷🏻♀️
Derin6565 Aylinannesi inşallah sorun yaşamam bu çocuğunda rabbim sanada kolaylik sağlık versin ii geceler uyu yarın senin icin güzel bir gun
Aylinannesi Rabia2019 dua filan okudum ya herkes yattı ben kaldım 🙈😬 uyucam şimdi 😁 Amin canım benim cok saol 😘 senin 1 gün kala sorcam ben sana 🤗😄
Rabia2019 Aylinannesi bana daha çoooook var 😂😂 allah kolaylık versin canım benim bence bir an önce uyu bundan sonra daha çok uykusuz kalacaksın çünkü 😚
Elifkandil Aylinannesi Amin inşaallah☺️ Biliyorum 3. gebeliğim🙈 ama ilkmiş gibi bir heyecan,bir an önce gelsin diye bir istek😇
Tuanam01 Aylinannesi Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Bebeğini iyi mutlu huzurlu günler görürsünüz inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun Allah'a emanetsin 🙏
Tugcehar87 Aylinannesi allah yardımcınız olsun bebeğin bahtı açık sağlıkla gelsin inşallh ömrü uzun olsun 🤗
Deletedmom2110 Aylinannesi uyumuyodum kızzzz seçimin nabzını tutuyodum kocam sandık başkanı hııhhhhh😂😂😂
Tugba2626 Deletedmom2110 benimkide sandık başkanıydı gece 2 de geldi yaa . O gün doğurursam diye aklım çıktı valla 😂