Aylinannesi Sabah 7.30 da yatışım yapılıcak spinal sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin sevgili anneler 🙏🏻😇 Allah hepinize sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar nasip etsin ayrıca anne olmak isteyen tüm adaylarada dua edicem insallah 😘😘💝
Ayzz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı , bereketli ve musmutlu bir ömrü olsun insallah
Derin6565 Ayy çok güzel ya rabbim yardımcın olsun bebeğini kucağına almayı nasip etsin dogum sonra çabucak sağlığına kavuş inşallah
Aylinannesi Derin6565 çok saol canım benim insallah benimde korkum doğum sonrası zaten 😕 insallah kolay olur 🙏🏻🙏🏻
Aylinannesi Fison amin İnsallah vok tesekkür ederim Allahım sizide hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın 🤗🤗🙏🏻
Aylinannesi Glsmrt hiç heycanlı değildim şimdi herkes uyudu ben kaldım🙈😂 sabah 5.30 da kalkıcam ama mecbur uyumam lazım🤷🏻♀️☺️ Darısı size insalah🤗🤗😘🎉🌺
Aylinannesi Elifkandil çok saol canım insallah sizde sağlıkla kucaklarınıza alın günler cabuk geçiyo ayrıca haberiniz olsun🙈😋☺️☺️
Aylinannesi -zlhzynp- ya bi bıraksam kendimi heycandan doğuma bile giremem de mecbur sakin olmaya calısıyorum🙈😬 Allahım sanada kolay hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin insalah sağlıkla kavuş bebene 🙏🏻🎀☺️
Derin6565 Aylinannesi inşallah şöyle bir gerçek var ne kadar da kötü olsan dogum sonra isterse 5 ay sürsün sonun da bitiyo rahat yaşamına devam ediyorsun benim 2. Gebeliğim normal dogum ıkınma esnasında hemoroid oldum 3 ay oturamadim
Elifkandil Aylinannesi Amin inşaallah☺️ Biliyorum 3. gebeliğim🙈 ama ilkmiş gibi bir heyecan,bir an önce gelsin diye bir istek😇
Deletedmom2110 Aylinannesi uyumuyodum kızzzz seçimin nabzını tutuyodum kocam sandık başkanı hııhhhhh😂😂😂
Aylinannesi Derin6565 hadi ya 😕 cok gecmis olsun haklısın tabi orası öyle Allah kolaylık verir insallah hepimize 🙏🏻🤷🏻♀️