Aylinannesi Kızlar doğurdum miniminnak bi kızım oldu🤗🤗 çok şükür darısı sizlere insallah süper bi duyguymuş resmen parfümden güzel kokuyo 🙈😂 cennet kokulu diye bosuna demiyolarmıs harbiden 😍 daha detaylı yazıcam insallah affınıza sığınıyorum pek fırsatım olmuyo hepinize sevgiler 🤗😘🌺🎀🎊🎉💕
Askkokuluyavrum Aylinannesi geldi mi bebek geldi mi gördün mü onun Gül yüzünü kocaman kokla bizim yerimize de Rabbim sağlıkla bizlere de nsip etsin bu günleri
Aylinannesi Askkokuluyavrum geldi gördüm cok güzel bi his gerçekten mis gibi kokuyo Allahım mübarek günde sizede nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻😘
Tugba2626 Deletedmom2110 benimkide sandık başkanıydı gece 2 de geldi yaa . O gün doğurursam diye aklım çıktı valla 😂
Askkokuluyavrum Aylinannesi amin canim insAllah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da evladına da sağlıkla sıhhatle bir omur dilerim hayırlı Kandiller
Aylinannesi Bebeğim 1 haftalık oldu bile 🤗 hepinize cok tesekkür ederim tek tek yazamadım affınıza sığınıyorum 🙏🏻 Hepini sağlıkla kucaklarınıza alıninsallah bu duyguyu yasayın sağ sağlim 🤗🤗 hepinizi öpüyorum 😘😘😻🌺