gunes91 Zehra5507 Beklenen Doğum 31 Mayıs ince ve pamuklu olmasına dikkat ediyorum,yanlış şeylere para vermek istemiyorum, çok tulum almıyorum o zaman zıbın daha çok.. teşekkürler.. :)
Kayra2307 gunes91 bende öyle çok araştırdm herkes çok memnundu bende memnunm şu ana kadar bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımza alırız
SaraServer @elifff07 hayırlısı olsun yarın benimde randevum var bakalım😀 hangi doktora gidiyorsunuz siz? Bende 35+2☺️
Kayra2307 Benimde herkesin fikrine ihtiyacım var malum buranın yaz sıcağını hepiniz biliyorsnz klimasz ne yaşanıyor ne uyunuyor hele birde aslen buralı olmayınca alışamıyo insan.. Doğumum haziran sonu oluo Yani sıcaklar tam başlamş olcak ve zirvelerde olcak. Küçücük bebek nasıl dayanacak sıcağa acaba hasta olurmu isilik döker mi klima açılmaz ilk aylar bebek etkilenmesn diye. 2. Çocuğm ama Antalya da nasıl olur bilmiyorum ne yapılmalı sizler tecrübelimisinz çevrenizde böyle olanlar ne yaptı..
Zehra5507 Kayra2307 kısa kollu uzun kollu askılı zıbın lar al ve tek alt al klima açınca bacaklarına giydirirsin başka birsey giydirilmiyor ilk 20 gün kendini ısıtmaya başlayıncaya kadar takım giydirirsin sonra sadece zıbın
Circassian Bende varım 😍 10+2 yiz ♥️ Hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar fikir olsun birbirimize ben olimpos mustafa derda kaya’ya gidiyorum ve şuan memnunum 😊
SaraServer @Kayra2307 sizinki riskli biraz evet buralı olmayınca sıcağı çok kötü geçiyor, klima acarsanızda ki mecbur en yüksege alıp evi ılık yapmak olucak bütün evin serinliğini eşit tutun bence
Kayra2307 SaraServer gene sonuçta klima tek odada var eee o sıcakta diğer yerlere faydası olmuo bebeği diğer odada tutsam sıcaktan klimalı odada tutsam klimadan etkilenecek şaştım kaldım şimdiden
gunes91 Kayra2307 aynı duygular içerisindeyim ilk ve tecrübesizliğinin umarım üstesinden geliriz lohusalık işe beraber :)
Zehra5507 Kayra2307 direk karsısına kıyamadığın sürece ve filtresine düzenli yıkadığın sürece sıkıntı olmaz üzerine muslin örtü serersin korkma o da sevecek klimayı 😊
SaraServer @Circassian çok minik bebişinizzz🥰 Atatürk devlet hastanesi, TÜLAY AYSAL HARİKA BİR doktor 🙈🥰 seviyorum doktorumu
Circassian SaraServer evet biraz fazla küçüğüz 🥰 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşAllah ♥️
SaraServer @Kayra2307 kaç Oda varsa kapatın koridor ve bulunduğunuz yer acık kalsın oda soğukluğu aynı olur bebişinizede inçe yazlık zıbınlar var onlardan giydirin, burada yazın Doğum yapanlar çok şaşkın gerçekten
gunes91 Kayra2307 evet 2. Çocuğum demişsiniz allah bağışlasın :) beni şimdiden sıcak bastı klima kullanım fikirler için bende şurada bekliyiiiim :))