Zehra5507 Kayra2307 direk karsısına kıyamadığın sürece ve filtresine düzenli yıkadığın sürece sıkıntı olmaz üzerine muslin örtü serersin korkma o da sevecek klimayı 😊
Kayra2307 Zehra5507 üşütmem ztn vücut ısısını ayarlarım ama klima ne kadar temiz olursa olsun küçücük tam gelişmemş ciğerelerine zarar verir die düşünüyorum
gunes91 Kayra2307 evet 2. Çocuğum demişsiniz allah bağışlasın :) beni şimdiden sıcak bastı klima kullanım fikirler için bende şurada bekliyiiiim :))
gunes91 Circassian Memorial hastanesinde, 15 Nisandan sonra medicalpark hastanesine geçiyor, çok memnunum hastane değiştirmesine rağmen bizde peşinden devam edicez..
SaraServer @elifff07 ben Atatürk devlet hastanesine gidiyorum Tülay Aysal Benim doktorum memnunum Doğum içinde çok kararsızım doktorumda olmak istiyorum bakalım hayırlısı olsun artık🤔😊
Avse gunes91 Anadolu hastanesi, topcular medstar birkac secenek daha soylemisti ama sona dogru tekrar konuscagimiz icin aklimda kalmadi
Mucizelerim_06 Avse fiyat hakkında bilginiz var mi mehmet hoca yaptığı zamn ne kdara a geliyor dogumu
Derinminakolay Burjucan bende antalya muratpasa insallah bebeklerimizi sag saglim.kucagimiza aliriz 😚🤗👨👩👧
Derinminakolay Ozkansultan yasam hastanesi ismail semih sahin mukemmel tavsiye ediyorum hastanede bi okadar temiz
Derinminakolay bhrm35 kizlar instagramdanda ekleyelim birbirmizi yardimci olacagimiz konular olabilir esimle kullaniyorum ben ortak sekilde
Derinminakolay Ilaydakurt03 kuzum instagramdada ekleyelim tavsiye edecegimiz durumlar olur esimle kullaniyorum ben