elfkbramtn Huzur20 yazamadım ben Canım ya bizde herşey normal nst normal haftaya konturol olacak haftaya gelmezse önümüzdeki hafta gün aşırı gel dedi 🙄 onu nasıl yapacağım bilmiyorum alttan muane de etmedi sancı çıkmadığı için 🤷🏻♀️
elfkbramtn Muzikci ya bizim de gelmiyor kasığım oynuyor ama ağrım yok hiç ağrı hissetmiyorum Saadet’e hissettiğim kalkarken vajina kemiklerimin ağrıdığı ve yataktan kalkarken karnımın taş gibi olması 🤷🏻♀️ Hepsi bu sizde nasıl ağrılar
Muzikci Kızlar dr Pazartesi tekrar gel vajinal muayene yapalım açılma var mı bakalım dedi olmazsa salı yatışını yaparız suni sancı veririz dedi yani benim sıpamın salıya kadar zamanı var 🤗
elfkbramtn Muzikci ayyy İnan mıyorum hadi hayırlısı canım sen gittiğinde Salı günü kaç haftalık olacaksın tam
Yilmazm 37+5’im 2 gecedir çok sancım oluyor uykumdan uyanıp tekrar uyumakta zorlanıyorum. Belden girip kasığıma doğru yayılan bir sancı bu kez. Zaman tutuyorum ancak çok düzensiz Yalancı sancılar mı gercek sancılar mı ayırt edemiyorum Nişan da gelmedi Toplanmayla birlikte geliyor sancı bakalım bekleyip göreceğiz😊
elfkbramtn Huzur20 bilmiyorum doktor bekleyeceğiz süreç normal dedi iki gündür yerimde durmuyorum asla sancı yok sadece gaz sancısı var başka birşey yok
Damla21koksal Huzur20 aynen taş gibi oluyo kasıklarda baskı var hergün evi süpürüyorum ki kanala girmiş olsun dye bakalim yarında kontrol var bide beyaz mukus kıvamında akıntı oluyo her gün sizlerde de var mı??
elfkbramtn Huzur20 3,580 Canım 51 cm kilo almamış bebek 👶 sanırım bende bu aralar beslene miyorum yemiyorum yesem hazımsızlıktan ya çıkartıyorum ya az yiyorum 🙄
Huzur20 elfkbramtn Aynı valla benimde öyle müzikçi vardı onunda oyleymis galiba bu haftalar yavasliyo benim 3340di . 3440 olmuş 100 gramcik almış 1 haftada
Selenaygur Huzur20 suan 38+6 yim ama +4 te doktora gittigimde 4200 kg ve 53 cm di ciger gelissin diye bikac gun daha bekliyoruz zorunlu sezeryan olucak mecbur ☺
Gulayse0233 Selenaygur günümüz aynı sanırım 39+0 olduk biz de bu hafta sezeryan olcak nasipse salı ya da perşembe günü dedi dr. Pztsi belirlicez. Belli mi sizin gününüz?
Selenaygur Huzur20 valla ben hic kilo almadim ne yediysem bebise yaramis sanirim benimki biraz canavar olucak 😀😀
Selenaygur Huzur20 ama kaynamis yumurta muz cok kilo aldiriyo onu biliyoru. Bide yemedigim sebzeleri bile yarasin bebege diye yedim hep ona odaakli beslendim dikkat ettim aslinda ☺