Huzur20 Muzikci Ya canım bide doktor dediki sağ böbreğinde 7mm biraz büyüme var dedi zamanla gecebilirde buyuyebilirde dedi o kafama takildi
Muzikci Huzur20 hmm bi araştırsana internetten neymiş ne değilmiş bizde de 20 li haftalarda kalpte parlaklık çıkmıştı benek benek sonra kendiliğinden geçti geçicidir büyük ihtimalle
Muzikci https://www.google.com/amp/s/www.ntv.com.tr/amp/saglik/bebeklerde-bobrek-genislemesine-dikkat-anne-karninda-tespit-edilebilir,hvDithTFwEOKcNsgDvPZJQ Böyle bi yazı okudum
Huzur20 Muzikci Evey canım okudum bende bunu ama normalde birazdaha küçük haftalarda oluyomuş inşallah haftaya gittiğimde bisey cikmaz
Muzikci Huzur20 bana da öyle geliyor yalnız arada sancı bi giriyo bel ve kasığa karında sertleşmeyle birlikte diyorum ki aha da başlıyoruz sonra geçiyo tamamen düzensiz aralıklarla 😄
elfkbramtn Huzur20 yazamadım ben Canım ya bizde herşey normal nst normal haftaya konturol olacak haftaya gelmezse önümüzdeki hafta gün aşırı gel dedi 🙄 onu nasıl yapacağım bilmiyorum alttan muane de etmedi sancı çıkmadığı için 🤷🏻♀️
Damla21koksal Huzur20 aynen taş gibi oluyo kasıklarda baskı var hergün evi süpürüyorum ki kanala girmiş olsun dye bakalim yarında kontrol var bide beyaz mukus kıvamında akıntı oluyo her gün sizlerde de var mı??
Muzikci Yok anacım bende de bişey yok dünden beri iki kere çok şiddetli bi ağrı girdi ama yine düzensiz. Bugün kontrole gidcem yine 🤦🏻♀️
elfkbramtn Muzikci ya bizim de gelmiyor kasığım oynuyor ama ağrım yok hiç ağrı hissetmiyorum Saadet’e hissettiğim kalkarken vajina kemiklerimin ağrıdığı ve yataktan kalkarken karnımın taş gibi olması 🤷🏻♀️ Hepsi bu sizde nasıl ağrılar