Gulayse0233 Selenaygur günümüz aynı sanırım 39+0 olduk biz de bu hafta sezeryan olcak nasipse salı ya da perşembe günü dedi dr. Pztsi belirlicez. Belli mi sizin gününüz?
Selenaygur Huzur20 valla ben hic kilo almadim ne yediysem bebise yaramis sanirim benimki biraz canavar olucak 😀😀
Selenaygur Huzur20 ama kaynamis yumurta muz cok kilo aldiriyo onu biliyoru. Bide yemedigim sebzeleri bile yarasin bebege diye yedim hep ona odaakli beslendim dikkat ettim aslinda ☺
Huzur20 Kızlar benim iştahım iyice yok olmaya başladı ya kahvaltı bile yapasım gelmiyo yumurta peynirden tiksiniyorum sizin iştah durumunuz ne
elfkbramtn Huzur20 Canım benimde iştahım açıldı ya inanılmaz yiyorum ve kabızlığım da var bağsurda var ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻♀️ birde sanki bebeğin başı yukarı döndü ayaklarını aşağıda hissediyorum ya 😔
elfkbramtn Kızlar doktorun adaçayı içmemi söyledi gün deiki üç bardak içiyorum Doğum başlaması için siz yapıyor musunuz?🧐
Damla21koksal elfkbramtn yok ben duymadim ama mantıklı Bnce..bende bugün kontrole gittim çarşamba tekrar gelin ozaman karar verelim dedi adam hala normal icin destekleyici konismuyo snir ediyo nts de bişiy cikmadi bakalim
elfkbramtn Damla21koksal Canım nst normal çıkıyor benim de 🤓 ama bekleyeceğiz diyor senin ki neden böyle davranıyor anlamış değilim
elfkbramtn Damla21koksal bebişin kilosu iyiyse normal kafası aşağıdaysa ve çatın müsaitse bence normali desteklemeli sence ? Çünkü allahın bir mucizesi normal Doğum ❤️❤️
Damla21koksal elfkbramtn kilosu 3750 olmuş kanala henüz girmemiş dedi bi sorun yok çok şükür Bncede Bnde aynı fikirdeyim sennle
elfkbramtn Huzur20 bilmiyorum ki hiç kolları gibi gelmiyor 🤷🏻♀️ Döndü gibi ya karnım birden yerinden çıkacak sandım 🙄
elfkbramtn Huzur20 he birde aklımdayken emeklemek de Doğumu hızlandırıyormuş annem söyle yere eğilip yeri siliyorum bende boşuna emeklemiyim diye 😂