Heisenberg Aylinannesi bol bol su için enfeksiyonun bir numaralı çaresi🙏🏻 Siğil gibi birşey olmadığı sürece bebeğe bir zararının olacağını sanmıyorum ama doktor daha iyi bilir tabii🙄
Aylinannesi Heisenberg ben 9 ay boyunca enfeksiyon cektim hiçte geçmedi su fazla içmezdim de okdr ilaç kullandım şimdi bide mantar cıktı. Hem ben size küsüm😣
Pelinsu96 Aylinannesi kesinlikle o kremi al canım çok iyi geliyor temiz tut vajinanı bol iç çamaşırı değiştir kaşıntıyı alır
Filizismail blackeagle hmm Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah ya çok meşakkatli bi süreç Rabbim yardımcımız olsun
Mimi Aylinannesi yok endise etmene gerek yok benimki de temizlenmesse sezeryan olacak dedi sezeryanla bulasmiyo bebege yinede ilaclarini kullan
Pelinsu96 Aylinannesi canım içini güzelce yıka ılık suyla temizle o beyaz şeyleri kremide dudak kısımlarına sür yedir iyice yatarken sür sabaha kadar kalsın baya fayda ediyor ben iki krem bitirdim resmen
Pelinsu96 Aylinannesi yıkamazsan o beyaz şeyleri nasıl temizlicen çişini yaptıktan sonra yıkamıyormusun sen ?? Temiz tutmak iç çamaşırı bol değiştirmek çok önemli
Aylinannesi Heisenberg niye yazılarım silindi hep durduk yere 😕 hakaret etmedim küfür etmedim 1 post actım anında silindi ne yazdıysam anında silindi
Aylinannesi Pelinsu96 yıkıyorumda içini yıkama dedi doktor zaten okdr içini yıkamıyoruz bencede yaptım şimdi insallah iyi gelirr