Busraburakkk benimde 39+2 aynıymışız ama bana doktorum 4 nisana kadar bekleriz yoksa gelirsin dedi sanırım suni sancıyla başlatıcak doğumu 😣
    Kademm niye öyle dedi ki 🤔🤔🤔 kilosu nasıl bebişin suyun mu az acaba benimki 41.haftaya kadar beklicez dedi
      Yasem benden 35 haftalık ken 3.850 dedi doktor. Şuan 37 oldum. Pazartesi kontrol var. Banada doktor iki hafta daha normal olmazsa sezaryen olur diyor
      Ayseeoknn bende 35 haftalık ken 3.850 dedi doktor. Yarın 37 oluyorum. Pazartesi kontrol var. Dahada alırsa bana da sezaryen dedi. Siz kaç haftalık oldunuz
        4 nisanda bende sezeryan olucam 38. Haftamdayım bakalım hayırlısı
          Bizim de 39+3 3.400 oldu gelmiyor sali gunune kadar gelmezse suni falan istemiyorum sezeryan olcam carsamba gunu..
          Nryseda bende 39+3 oldum 38 de 3800 benide salo cagardi 4 kilo üstü olursa banda sezeryan dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda
            Ezogelin ay tam merakta kaldığım konuyu sordun. 39+1 de doktorum boyu 50cm ama kilosunu tam söyleyemiyorum ultrasonun yanılma payı var ama 3 kiloyu geçmiş dedi 🙄 senin bebiş ne kadarmış
              Ezogelin başından beri hep normal istiyordum doktorumda normal diye yönlendiriyordu iki hafta önce sancılarım oldu biraz sancı çıkınca çatı muayenesi yaptı çatın çok dar normal doğum yapamazsın dedi zaten bebekse doğum pozisyonunda değil hala dönmüyo seZeryan mecburen
              Ayseeoknn sizin haftanız baya ilerdeymiş. Benim daha normal de20 gün var. Artık hakkımızda hayırlısı bakalım
                Busraburakkk Bizimki de aynı henüz gelmeye niyeti yok 11 nisan doğum tarihi☺ Açılma yok sanci yok suyum iyi bebegimin keyfi Iyi çok şükür. Ama artık geceleri günde 3 4 kere uyanıyorum karnım resmen buz kalıbı gibi taş gibi oluyo dern nefes alıyorum hareketimi degsttmeye calisiyorum kalkmaya çalışıyorum çok zorlaniyorum o an gözümden yaş geliyo hep sizde de böyle oluyor mu.