Busraburakkk benimde 39+2 aynıymışız ama bana doktorum 4 nisana kadar bekleriz yoksa gelirsin dedi sanırım suni sancıyla başlatıcak doğumu 😣
39+2 ler nasıl gidiyor
Kademm niye öyle dedi ki 🤔🤔🤔 kilosu nasıl bebişin suyun mu az acaba benimki 41.haftaya kadar beklicez dedi
M3rv3 inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙈
Busraburakkk bugüne kadar bende hep gezdim bugün hep yatıyorum.birde böyle denicem😊
4 nisanda bende sezeryan olucam 38. Haftamdayım bakalım hayırlısı
Bizim de 39+3 3.400 oldu gelmiyor sali gunune kadar gelmezse suni falan istemiyorum sezeryan olcam carsamba gunu..
Neslihann-38 normal mi istiyorsum peki o tarihten once gelirse?
Busraburakkk bizde 3 Nisanda tam 40 oluyoruz ve hiç belirti yok. Salıya kadar sancım olmazsa yatış yapalım suni ile doğumu başlatalım dedi doktorum 🙄
Nryseda bende 39+3 oldum 38 de 3800 benide salo cagardi 4 kilo üstü olursa banda sezeryan dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Ezogelin başından beri hep normal istiyordum doktorumda normal diye yönlendiriyordu iki hafta önce sancılarım oldu biraz sancı çıkınca çatı muayenesi yaptı çatın çok dar normal doğum yapamazsın dedi zaten bebekse doğum pozisyonunda değil hala dönmüyo seZeryan mecburen
Busraburakkk bizde aynıyız canım ama hiç bir belirti YÖK hayırlısı bakalım beklemedeyiz
Busraburakkk Bizimki de aynı henüz gelmeye niyeti yok 11 nisan doğum tarihi☺ Açılma yok sanci yok suyum iyi bebegimin keyfi Iyi çok şükür. Ama artık geceleri günde 3 4 kere uyanıyorum karnım resmen buz kalıbı gibi taş gibi oluyo dern nefes alıyorum hareketimi degsttmeye calisiyorum kalkmaya çalışıyorum çok zorlaniyorum o an gözümden yaş geliyo hep sizde de böyle oluyor mu.
Busraburakkk suyu az falan demedi kilosuda 3.100 olmuştu 4 gün önce gittim