Ayseeoknn Yasem benimde aynı canım 3800 benimkide salı bakacak kilo alırsa sezeryan diyecek nr sanci var ne ağrı yerini pek sevdi
Nryseda Ayseeoknn bende 35 haftalık ken 3.850 dedi doktor. Yarın 37 oluyorum. Pazartesi kontrol var. Dahada alırsa bana da sezaryen dedi. Siz kaç haftalık oldunuz
Ayseeoknn Busraburakkk benimde 3 nisan gorunuyir canım ams rahatı iyi çıkıcak gibi sanci ağrı açılma nisan hiç biri yok beklemedeyiz😊
Busraburakkk Ayseeoknn benim bazen ağrım oluyo da doğum sancısı mı anlayamıyorum 🤨 sürekli geziniyorm evin içinde yorgunluktan ağrıyodur diyorum kendi kendime 🤷🏻♀️🤔
Evrem33 Busraburakkk 38+6 yiz biz de bugün kontrolumuz vardı 3769 gr olmuşuz tahmini doğum 7 nisan ama hiçbir belirti sanci falan yok bizim paşa yerinden memnun herhalde doktor beklicez dedi kilo durumuna göre hareket edicekmis hayırlısıyla gelselerdi bi🙏🙏🙏
Busraburakkk Evrem33 maşallah benimde 39.hafta 3 kilo olmuş iyi beslemişsin sen bebişi inşallah ya hayırlısıyla sağ salim gelsinler de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻👼🏻
Kademm Busraburakkk benimde 39+2 aynıymışız ama bana doktorum 4 nisana kadar bekleriz yoksa gelirsin dedi sanırım suni sancıyla başlatıcak doğumu 😣
Busraburakkk Kademm niye öyle dedi ki 🤔🤔🤔 kilosu nasıl bebişin suyun mu az acaba benimki 41.haftaya kadar beklicez dedi
Busraburakkk Ayseeoknn aynen yat dinlen ben zaten kalkamıyorum çabuk yoruluym cocuk o kadar kilolu da değil ama 3 kilo 🙈
Nryseda Yasem benden 35 haftalık ken 3.850 dedi doktor. Şuan 37 oldum. Pazartesi kontrol var. Banada doktor iki hafta daha normal olmazsa sezaryen olur diyor
Ayseeoknn Nryseda bende 39+3 oldum 38 de 3800 benide salo cagardi 4 kilo üstü olursa banda sezeryan dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda