Kbrabdrhmn Mutlulukgeldi üç ayda 4 kilo aldım sorma doktor dedi yavaş gel naptın böyle giderse yandık 66 kiloyum 😂😂
Deniizzz aylaacetin 23 haftalığız toplamda 4 kilo aldım ama bu son 2 kiloyu 1 haftada aldım 😔 neden böyle oldu hiçbir fikrim Yok hastanede yattım 5 litre serum aldım ameliyat falan oldum onlarla mı alakalı bilmiyorum
kocisininprensesi Sedaalya 34+2 tim toplam 10 kilo aldım 31. Haftanı. Sonu gibiydi gittik bebişte 2100 grdı. ☺️
Gamze88 Sedaalya 6. Ayımda yeni verdiğim kiloları tam aldım die biliriz ,6 kilo vermiştim ilk aylar😢şuan o yerine geldi cok şükür ,+2.5 aldım şuan,28 haftalığım ❤️🧿💐
Asliyildirim DuyguDuman benim de insülin direncim var gebelik şekerini tetiklemesin diye ilacı keser kesmez gebelik diyeti ve yürüyüş yazdı doktor bana. İnsülin direnci bebeğe zarar olmasın diye, sana bi önlem almadılar mı ilacı bırakınca?
DuyguDuman Asliyildirim aynen diyet ve yürüyüş ama çalışıyorum ve çok dikkat edemiyorum, şeker yüklemesi yapılacak sonra
Moondem Srfn11 ben 95 kilo ile hamile kaldım 6. Aya az kaldı 1 kilo aldim galiba ve cok almktan korkuyorum:(
Srfn11 Moondem cok iyi gitmissin cnku 6. Aydan sonra 1 gunde tartiya ciktim +5 kiloydum resmen cidden cok hizli aliosun
2prenses_masal-oyku Srfn11 76 ile kalıp 28+3 deyim 85 kiloyum şuan 😂🙈 amaaa hiç önemli değil sağlıklı olan bebiş olsun gerisi mühim değil 🤭💐
Srfn11 2prenses_masal-oyku tabikide ztn dogumda veriosun 7 8 hatta 10 verende var yani hic korkmuorum bn ondn