Zeytinusss Azer valla canim 1 ay olmadi sağlık ocağında yaptırmıştım normal di.. ptesi şeker yüklemedi yapılacakmış 😶
Yares Sedaalya az yemiyorum vallaa o yüzden aldım canım ama veriliyor tecrübem var ilk çoçuğumdan o yüzden çok takılmayın veriliyor bir şekilde 🥳
Aysil Mom85 tabiki küçük doğdu 2700 suan 9 aydan gün aldı 8 buçuk kilo çok şükür canavar gibi maşaallah gebeliğinde hiç dikkat etmedim gece gündüz herseyden yediğim halde yinede almadım kilo nasıl işse artık 😊
Azer Melinayrana veririz ondan korkum yokta şeker korkuttu beni oda başıma geldi şeker çıktı diyete başlıyorum pztsi diyetisyene gidip
DuyguDuman Asliyildirim aynen diyet ve yürüyüş ama çalışıyorum ve çok dikkat edemiyorum, şeker yüklemesi yapılacak sonra
Aysil Sedaalya balık et tavuk kasar peynir yemem gereken herseyi yedim sahurda bile esimle yedim hamur kızartırdım börekler flan yanş hiç kısıklamadım yinede almadım 😂
Uykusuzgeceler Srfn11 canım bende 79 la hamile kaldım 82 gördük şuan 2 aydır 80 kiloyum ne zaman dan sonra artıyor kılo alışı 4 aylık olduk almıyorum diye sevinmelimiyim ☺️
Bebeginehasret Sedaalya 6 aylikken 4 kilo almistm son zmanlar cok alınıyor canm suan 33 haftadym 9 kilo aldm 😔