Sebahat44 Bende 23 haftalık gebeyim 6 kilo aldım inşallah dahada alırım çünkü 44 kiloyla hamile kaldım şimdi 50 yim 😂
OzgunEngin 26+5 şuan ben 12 kilo aldim zaten kilolu hamile kaldım bakalim ilerleyen zamanda kaç kilo alcam 😳
NURmarangoz Sedaalya ben 19 haftalık hamileyim 3 kilo aldım 😄 ama doyma hissim kalmadı resmen çok yiyorum kendimi durduramıyorum resmen ve nerdeyse hiç iştahsızlık ve bulantı yaşamadım 😄
AkileUqur Sedaalya valla 25 haftayım.. 5 kilo aldım şuan 60 im göbek çıktı bı tek basketbol topu gibi tatlim 🤣🤣🤣🤣🤣
Kbrabdrhmn Mutlulukgeldi üç ayda 4 kilo aldım sorma doktor dedi yavaş gel naptın böyle giderse yandık 66 kiloyum 😂😂
DuyguDuman Sedaalya ben daha 16haftada 6 kilo aldım ama insülin direncim var onun etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü ilacı bıraktım
Asliyildirim DuyguDuman benim de insülin direncim var gebelik şekerini tetiklemesin diye ilacı keser kesmez gebelik diyeti ve yürüyüş yazdı doktor bana. İnsülin direnci bebeğe zarar olmasın diye, sana bi önlem almadılar mı ilacı bırakınca?