MerveCey Sedaalya normal kilom ile hamile kaldım bende 6 kg aldım bana da yememe ve hareketime göre çok geliyor ama alınıyor demek hamilelikte☺️
Srfn11 Sedaalya Ben 5 e kdr hic almamistim 6. Aydan snra 2 7. Ayda 4 aldim toplamda 6 😀 ama senin her aya 1 kg dusuyor normalmis o kuzum
Sedaalya Srfn11 ne güzel ya 🙄 benim kilo takıntım olduğu için halbuki çok az yediğim halde bu durum oldu neyse artık 😊
Yares Sedaalya az yemiyorum vallaa o yüzden aldım canım ama veriliyor tecrübem var ilk çoçuğumdan o yüzden çok takılmayın veriliyor bir şekilde 🥳
Srfn11 Sedaalya Hic kilo takintin olmasin ben burda gerine gerine soyluorum die sanma ki zayifim 75 kilo ile hamile kaldim yani suan 81 im 😳
Sedaalya Srfn11 ben de şuan 61🙄 verirsin cAnım Doğumdan sonra 10 kilo iki haftada gidiyormuş direk zaten
Moondem Srfn11 ben 95 kilo ile hamile kaldım 6. Aya az kaldı 1 kilo aldim galiba ve cok almktan korkuyorum:(
2prenses_masal-oyku Srfn11 76 ile kalıp 28+3 deyim 85 kiloyum şuan 😂🙈 amaaa hiç önemli değil sağlıklı olan bebiş olsun gerisi mühim değil 🤭💐
Uykusuzgeceler Srfn11 canım bende 79 la hamile kaldım 82 gördük şuan 2 aydır 80 kiloyum ne zaman dan sonra artıyor kılo alışı 4 aylık olduk almıyorum diye sevinmelimiyim ☺️
1fatooss 24 haftalık hamileyim bende 6 kilo almışım doktor normal desede bana çok geliyor 3 kilo alanları duyunca 😔
Srfn11 Sedaalya Benim boyum var ztn suan bi gobek aldim biraz irilik genlerimizde var ama normal kilom 70 ti her zmn icin ben evlenince rahatliktan 5 kg alipta hamile Kaldim 🤣🤣🤣🤣🤣