Drsnbyfatma Semuss ohhh rahatladım bazen öyle cahilce şeyler yazıyo bazıları mantıksız olsa da etkileniyorsun hamilelikte
A_S_K Drsnbyfatma Çilekde yiyorum karpuzda 🙈 Şöyle hurafelerle kendini sıkıntıya sokma. Yediğimiz neyde hormon yok ki? Salatalaık, domates, kıvırcık, kabak, patlıcan herşeey de hormooon. Bırak sıkma canını benişe şifa olsun 🥰
Tugba2626 Aysingeldiislerdegisti Caqlasu 031965 O karpuz postunu bende hatırlıyorum. İki kişi de gebe birinin canı karpuz istiyor eşi alıyor bu yiyor ama diğer gebe olan karpuzu yemiyor. Çilek salatalık kışın yiyoruz ama sera mahsulu yiyoruz . Bu kişinin yediği karpuz soğuk hava deposunda aylarca beklemiş karpuz. benim hatırladığım kız komadaydı bebek rahmetli olup karnından alınmıştı. Sebebi karpuz demişti .bunu yazan arkadaşta dua edin falan diye yazmıştı. Büyük ihtimal şiddetli gıda zehirlenmesi yaşadı.
031965 Tugba2626 hadi ya demek ki epey bozuk bi karpuz yemiş ben de hormonundan dolayı mı oldu acaba dedim. Çok üzücü cidden
Drsnbyfatma Nursemomm ister istemez herşeyi tüketiyoruz hormonsuz biley yokla aslında ama insan aklına geliyo olumsuz şeyler ❤️
Drsnbyfatma Ema offf onu hiç sorma bir poşet yiyicem resmen ama tadı var kuzum şuan ki çıkan erikte eşimin kışın aldığı yabani erik gibiydi 😂
Papatyapapatya Deletedmom2110 kız ye ...bende çilek yedim böyle nutellaya bandırabandıra....hiç aklıma öyle şeylerde getırmedim...
Papatyapapatya Drsnbyfatma Drsnbyfatma ben de çilek aşermiştim...yedim bayramda yedim çok şükür ikimizde iyiyiz...ben böyle şeylere takılmam canım...🌼❤
Drsnbyfatma Papatyapapatya kuzum yaa en gelmeyecek şey geliyo insanın aklına herşeyi unuturum o postu unutmamışım baksana 😂🙈
Deletedmom2110 Papatyapapatya çilek bnde çok yedim ama ne biliyim yaaa bulamadık diye eşim karpuzlu içecek sakız ne varsa getirdi tam bugun bulduk olana bak😢
Papatyapapatya Deletedmom2110 hiç aklına öyle şeyler getirme...Gelen her şey Allahtan gelir...ben canım çeken her şey yiyotum..abartmıyorum ama yiyorum
Deletedmom231 Drsnbyfatma Karpuzla alakalı değildir bence🤷♀️ Bende hamileliğimin başından beri paso çilek yedim valla şekere bana bana 🤤 23 haftalığız şuan herşey yolunda
Papatyapapatya Deletedmom2110 neler görmedik kız burda bı post vardı hayatım boyu unutmayacağim...😂😂😂hala aklıma geldıkce gülüyorum �😂😂😂😂 😂😂😂