smls19 Drsnbyfatma Biraz önce de çilek yedim hemen hemen her gün yiyorum ve gebelikte gayet yararlı bir meyve diye biliyorum karpuz da yedim geçen gün hemde baya koca bir tabak yedim canım böyle şeyleri düşünme bence
Rbs111 smls19 allh razı olsun kuzum İstanbul’da oturuyorum sağım solum market Pazar 😍 latife yaptım 💕
Papatyapapatya Deletedmom2110 neler görmedik kız burda bı post vardı hayatım boyu unutmayacağim...😂😂😂hala aklıma geldıkce gülüyorum �😂😂😂😂 😂😂😂
Papatyapapatya Deletedmom2110 biri vardı adı tam xatırlamıram evde wc ama girmiş cebinden fındık düşmüş tak yapmış kızda tüm evi ayaqa kaldırmış kı çocuğum düştü😂😂😂😂
Garfield Ebenin bana söylediğini söylüyorum ne görüyorsan tadına bak sen o an canım istemedi diye düşünüyor olabilirsin ama onun canı istemiştir. Biz hamilelikte bazı şeyleri yasaklarız ama onları bile canın çekerse ucundan tadına bak dedi.
Drsnbyfatma Papatyapapatya bende hatırladım onu gülmüştüm baya ama insan herşeye panik yapıyo benim ilk bebeğim düştü ve kürtaj oldum hiç olmadığım kadar pimpirirk ve paniğim 😍🙈
Papatyapapatya Deletedmom2110 😂😂😂😂😂😂her aklıma geldiğimde gülüyorum bide öyle bi yerlerde geliyorki aklıma 😂😂😂
Deletedmom2110 Papatyapapatya bide şey vardı kızartma yaparken karnıma yağ sıçradı bebeğim erir mi😂😂😂
Drsnbyfatma Kucukbidigim mantıksız olduğunu biliyorum kuzum ama insan takılıyor işte herşeyi unuturum yiyince o post geldi hamilelik mantık filan koymadı aynı zamanda panik ataklada savaşıyorum çoğu bitti azı kaldı Rabbime emanet ama sizlerden bilgi alıp rahatlamak istedim ❤️
Aysegulkinyas Drsnbyfatma sanmiyorum ondan olacagini canim ben karpuz delisiyim iki kere yedim 27 haftalik hamileyim su anda erikde bayadir istiyodu canim gecen yedim cilek ise hep yedim birde dusununce yedigimiz hersey hormonlu canim su an dometes salatalik zmani da degil
kizbebekannesii Drsnbyfatma ben hatırlıyorum o yazan arkadaşı cok etkılenmıstım ve karpuzdan oldugu kesın dıye yazmıstı. Ben o gunden beri mevsımsız bısı cekse de canım yememeye calısıyorum ama sız de korkmayın hem az yemıssınız hem de ztn bı zarafı olsa bulangı kusma falan yapar yani sakin olun.
Drsnbyfatma kizbebekannesii evet canım yedim aklıma geldi ama ben taze yedim Rabbim hepimizi korusun 🤲🏻
Drsnbyfatma Ema offf onu hiç sorma bir poşet yiyicem resmen ama tadı var kuzum şuan ki çıkan erikte eşimin kışın aldığı yabani erik gibiydi 😂
kizbebekannesii 031965 ben o yazan arkadssı hatırlıyorum gercekten eltısı mıydı neydı hem de 38 haftada falan yemıs hatta kendısı yememıs eltısı yogun bakımdaydı cocuk da ölmüştü ve evet doktor karpuzdan diyor demişti ben cok etkılenmıstım o yuzden aklımda kaldı.
031965 kizbebekannesii herhalde karpuz bozukmuş anladığım kadarıyla nerden almış ki çok üzücü ya hiç görmemiştim
Drsnbyfatma Papatyapapatya kuzum yaa en gelmeyecek şey geliyo insanın aklına herşeyi unuturum o postu unutmamışım baksana 😂🙈