Hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz dün Bi doktora gittim kepez devlet hastanesinde dövmekten beter etti. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam. İlk gebeliğim ve 5+3teyim bilmediğim şeyi sormaya hakkım var sanıyordum ama yokmuş galiba 🤔
    BiDunyaMutluluk canim benim ben o hastanede sezeryan oldum iki ay once orda Mustafa saglamdan baska kadin dogumcular hepsi kotu kaba ve sinirbozucu oraya gidiyorsan Mustafa beye git canim isinde cok iyi biri.İkibin onyedi senesinde odul akmis en fazla normal dogum yapdiran dojtor olarak netde arasdir bak canim
    Nur_mira canim kepez devletdeki gurcan hanimi mi diyirsun .Onu. Diyorsan aksine cok kaba davraniyo insana ultrasondayim bisey soruyorum afedersin gotune bile aldirmadan yardimcisiyla sac kuaffor muhabbeti ediyo .
      ZehraS valla ben hiç öyle birşeyini görmedim sürekli benimle ilgilendi o yüzden önerdim sana ben çok memnun kaldım yani
        Nur_mira ola bilir canim her doktor bi hastaya iyi birine kotu denk geliyo bizdede oyle olmus demekki 😍
          ZehraS canım Koray dumana bende gitmek istiyorum nasıl memnun Musun tavsiye eder misin ??
            Ezgi0716 cok memnundum canim dort ay onun yanina gitdom hastane dogum fiyatlaro pahali oldugundan uzulerek devlet hastanesine gitdim.Allahdan ordaki doktorumda iydi.Koray Dumana gelince oldukca guleryuzlu hossohbet ic acici biri her soruyu iyi yanitliyo ve guzel anlatiyo hic dusunme git derim İnsAllah duserli olur kolay dogumlar dilerim canim .
              BiDunyaMutluluk kuzenim asv yasamda nalan cihangiri tavsiye etti bende ona gitmeyi düşünüyorum şuan Atatürk devlet hastanesinde Tülay aysala gidiyorum yine tavsiye üzerine cok memnunum
              ZehraS teşekkür ederim canım bende fiyat yönünden biraz düşünmekteyim Allah sabada kolay doğumlar versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 😊😊
                Ezgi0716 sagol kuzum ben dogurdum kiz 😂darisi basiniza iki ay bes gun oluyo dogurali kepez devletde mustafa Saglam doktorum cooook iyi doktordu oda tercih edersen oraya git.Vitale hastanesinde de normal dogum 2000 tl cnm .
                2 ay sonra

htce15 Ahmet Yaman dan nasıl sıra alabildiniz ya ben geçen hafta aradım 10 Haziran a sıra verdiler kabul etmedim Anadolu hastanesi Ahmet Yoldan a gittim bende

Medicalpark Ayhan Yılmaz doktorum çok memnunun kesinlikle tavsiye ederim ☺️

Lyla07 gitmeden 2 hafta öncesi arayacaksın 2 hafta snra veriyolar randevuyu

Lyla07 çok hastası var yogun oldugu için ama çok güzel bir doktor 😊