Hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz dün Bi doktora gittim kepez devlet hastanesinde dövmekten beter etti. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam. İlk gebeliğim ve 5+3teyim bilmediğim şeyi sormaya hakkım var sanıyordum ama yokmuş galiba 🤔
Antalya'da doktor önerisi
BiDunyaMutluluk keşke gülcan türk eline gitseydim gerçekten çok iyi bi doktor asla pişman olmazdım bir daha aklında bulunsun lütfen bi git onada
BiDunyaMutluluk canim benim ben o hastanede sezeryan oldum iki ay once orda Mustafa saglamdan baska kadin dogumcular hepsi kotu kaba ve sinirbozucu oraya gidiyorsan Mustafa beye git canim isinde cok iyi biri.İkibin onyedi senesinde odul akmis en fazla normal dogum yapdiran dojtor olarak netde arasdir bak canim
Ezgi0716 cok memnundum canim dort ay onun yanina gitdom hastane dogum fiyatlaro pahali oldugundan uzulerek devlet hastanesine gitdim.Allahdan ordaki doktorumda iydi.Koray Dumana gelince oldukca guleryuzlu hossohbet ic acici biri her soruyu iyi yanitliyo ve guzel anlatiyo hic dusunme git derim İnsAllah duserli olur kolay dogumlar dilerim canim .
Vitale Koray duman muhteşem
BiDunyaMutluluk bende Gülcan türkeline gidiyorum çok ilgili bir doktor memnunum
bende kepez devlet hastanesinde zeynep inci ye gidiyor um cok iyi gunler yuzlu bir dr
BiDunyaMutluluk kuzenim asv yasamda nalan cihangiri tavsiye etti bende ona gitmeyi düşünüyorum şuan Atatürk devlet hastanesinde Tülay aysala gidiyorum yine tavsiye üzerine cok memnunum
BiDunyaMutluluk vitale hastanesi murat doruk 👏👏👏
2 ay sonra
Medicalpark Ayhan Yılmaz doktorum çok memnunun kesinlikle tavsiye ederim ☺️