tahamommy yasemincel65 en sevmediklerim; bulaşık makinesi boşaltmak Ütü yapmak Toz almak cosjjdn Sevdiğim yok zaten 🤣
yasemincel65 tahamommy bir süre sonra gına geliyor di mi? Habire her gün aynı şeyleri yapmak ve işlerin hiç bitmemesi. Bazen bana da öyle oluyor ama başka bir evde misafir olarak kaldığımda kendi günlük rutinlerimi özlüyorum hemen 🫠🤭
Havin49_ yasemincel65 en sevmediğim ütü yapmak be bulaşık makinesi boşaltmak En sevdiğim halı yıkamak cam silmek yer silmek
yasemincel65 Havin49_ halı yıkamayo eskiden köyde iken severdim çünkü yıkama alanı var foşur foşur suyla çitile ha çitile ama şimdi ne takatim var ne de yıkama alanı 😶 o yüzden halı yıkamaya veriyorum mecbur 🥹🥹🥹
Spor yasemincel65 he kalın halılarda çok zor gerçekten benim var salonda onlar ince inceler iyidir şu an hamileyim hiçbir iş yapmak istemiyorum bugün hastane cantamizi hazırladık bakalım 🥹🌸
yasemincel65 aysgl330633 işte uykusu kaçtı. Zaten zor uyuyor kahve içtiğim zamanlar belirgin şekilde uyumuyordu gözler fıldır fıldır 👁️ 🤣
yasemincel65 Nurellaaaaaaa1212 hele bir de çocuk varsa asla toplu durmaz ev habire dağıtır dururlar 🥹🥹🤣🤣
yasemincel65 Deleted33000 bizde de biz 3 kişiyiz her gün makinem çalışır. Elbiseyle bitmiyor ki çarşafı var nevresimi var pikesi var bornozu var havlusu var pas pası var var da var bitmez yıkanacak şeyler 😬🫤
Deleted33000 yasemincel65 evet kız ben bide halım açık renk diye örtü seriyorum sık sık yıkıyorum bide evde bu kadar iş çıkarken sosyal medyaya buraya gece gündüz mesai yapanları anlamıyorum valla yok bende zaman falan
yasemincel65 060126 amin canım dediklerine çok ihtiyacım var zorluyor beni. Bir an önce geçse ya da hafiflese de olur 🫠
tahamommy yasemincel65 ay öyle tabi rutin nimettir diye boşa söylemiyorlar, 2-3 gün dışarda işim olsun sanki evi bk götürüyor gibi hissediyorum 🥲
yasemincel65 Deleted33000 ben örtü kullanmıyorum halılarda, hem tüm halılarım hem de koltuklarım beyaz hangi akılla aldıysam şimdi uğraşıp duruyorum ha koltuklar da örtü var onları 2 haftada bir yıkıyorum 🥹🥹😆
yasemincel65 Deleted33000 bende sosyal medya yok valla sadece wp var bir de arada kafa dağıtmak için burdayım işte 😌
asminroz yasemincel65 ütüden nefret . Silme süpürme düzenlemeye bende okeyim severim . Organizatörlü düzenlemelere bayılırım😄
yasemincel65 asminroz ben de hele makyaj malzemeleri of of of bi bakıyorum çekmecelerin kıyısında köşesinde bir şey çıkıyor aaaa buyum da vardııı diyorum seviniyorum 🥹🥹🥹