yasemincel65 060126 benimki 3 ay olduk biz ama ben yetişemiyorum valla bıraktım artık desteksizim zaten zorlanıyorum bir de kolik 🥲🥲🥲
yasemincel65 Deleted33000 5 kişi olunca tabiki de çok zor yani x 5 oluyor zor valla Allah sabır versin 🥹🥹🥹
marlam yasemincel65 Ütü cam silmek tuvalet temizleme duşa kabin bide Bunların haricinde kafam dağılsın diye tüm işleri sever oldum ben 😅😅
yasemincel65 marlam ama cidden kafa dağıtıyor valla birebir benim de kafam dolu oldu mu illa gider bir yerleri düzenlerim 🤣🤣 ferahlarımm
yasemincel65 aysgl330633 ben de kahveyi aşırı özledim eskiden her gün içerdim ama bebek var süte geçiyor o da uyumuyor ben de o yüzden içemiyorum 🤓🤓🥹🥹🥹
yasemincel65 Esra23halis aaa ben çok severim valla balkondq anca öyle havq alabiliyorum öbür türlü kafamı çıkaramıyorum 🥲🥲🥲
yasemincel65 aysgl330633 belki her bebeğe etki etmez ama ben denedim baktım bebek de etkileniyor içmedim artık 🙂↕️🥹
Spor yasemincel65 hali yikakamk nefret ediyorum ama normal ev temizliği severim şu bana kalırsa hicbirsey yapmam😁🤣🤣🤣
yasemincel65 aysgl330633 işte uykusu kaçtı. Zaten zor uyuyor kahve içtiğim zamanlar belirgin şekilde uyumuyordu gözler fıldır fıldır 👁️ 🤣
Nurellaaaaaaa1212 yasemincel65 evdeki dağınıklığı toplamayı sevmiyorum (el mahkum günde 100 kere topluyorum) banyo yıkamak mutfağı temizlemek seviyorum
yasemincel65 Nurellaaaaaaa1212 hele bir de çocuk varsa asla toplu durmaz ev habire dağıtır dururlar 🥹🥹🤣🤣
yasemincel65 Deleted33000 bizde de biz 3 kişiyiz her gün makinem çalışır. Elbiseyle bitmiyor ki çarşafı var nevresimi var pikesi var bornozu var havlusu var pas pası var var da var bitmez yıkanacak şeyler 😬🫤
yasemincel65 060126 amin canım dediklerine çok ihtiyacım var zorluyor beni. Bir an önce geçse ya da hafiflese de olur 🫠