yasemincel65 asminroz ben de hele makyaj malzemeleri of of of bi bakıyorum çekmecelerin kıyısında köşesinde bir şey çıkıyor aaaa buyum da vardııı diyorum seviniyorum 🥹🥹🥹
yasemincel65 Deleted33000 bende sosyal medya yok valla sadece wp var bir de arada kafa dağıtmak için burdayım işte 😌
yasemincel65 Havin49_ ben daha 1 senelik evliyim işte geçen bayramda verdim bir de halılar beyaz, valla bembeyaz yapıp getirdiler ben de endişeliydim leke falan bırakırlar diye ama rengi açılmıştı resmen 🤍❤️
yasemincel65 aysgl330633 2 kere flan deneme yaptım bir de bununla ilgili yazı okumuştum o yüzden çay kahve çok tüketmiyorum canım 🥹🥹🥹 ☕️🫖
tahamommy yasemincel65 ay öyle tabi rutin nimettir diye boşa söylemiyorlar, 2-3 gün dışarda işim olsun sanki evi bk götürüyor gibi hissediyorum 🥲
yasemincel65 tahamommy sorma sorma ben bazen bebek durmadığında 3-4 saat falan özellikle akşam vakitleri hep uğraşıyorum uyuduktan sonra salona gidiyorum eşim dağıtmış her yeri tabi çopu zaman toplar ama bu kısa arada bile elimin değmediği fark ediliyor 🙂↔️
kelebegim123 yasemincel65 en sevdiğim boş bulaşık makinesine bulaşık birsürüüğğğ bulaşık yerleştirmek puzzle gibi geliyor bana çok seviyorum 😅 En sevmediğim ise çamaşır asmak,katlamak,ütülemek,yerleştirmek nefffreetttt ediyorum 😩😩