aysgl45 merveannemioldu evet haftayla alakalı diye düşündüm bende bir haftadır diyet yapıyorum yapmamış halimden değerlerim daha yüksek sanki sadece diyetle yönetemeyecek gibiyim yesemde aynı oldu yemesemde şuan için hatta daha yüksek
aysgl45 nesliily tokluk yemesen düşüyor gibi ama benim sorunda açlık yok yemiyorum bu sefer yine aynı bu gidişle ben de insülin başlayacağım galiba şuan 95-100 arası ama kontrol elimde değil sanki hatta tokluklar normalken onlar bile yükseldi yarın doktora gidecem diyet sonucunu gösterecem bakalım
nesliily aysgl45 strese girince tokluklar yükselir. Toklugu düşürmek cokkk kolay. Her ögune kucuk bir kase salata ile basliyorum ben . Her ogun sonrasi evin icinde 10 dk yürüyorum tokluklarim 110 120 bandında hep. Mantı bile yedim geçen ayni taktikle once salata yemek sonrasi yuruyus evin icinde 140 alti geldi gene. Ama acliklaar asla düşmedi git gide yukseldi. Suan insuline ragmen 100 105 arasii aslinda cok yuksek degil doktor hamile olmasan insulin baslanmaz dedi. Ama doz cook az geldi bence bana haftaya gidicem yükseltecektir. Siz de kendinizi üzmeyin insulin ignesi parmaktan kan olctugumuz iğne kadar hissetmiyorsun bile ben kendime cok guldum bundan mi korktum diye
aysgl45 nesliily teşekkür ederim bende kan ölçüm cihazından bile korkmuştum ona bile alıştım alışıyoruz illaki ben anlamadım arada benim açlığımda düşük çıkıyor bugün 87 oldu şaşırdım ama genelde 95-100 bugün doktora gittim kadın doğumcum şimdilik diyet dedi siz üç öğüne tam olarak uyuyormusunuz ben çalışıyorum bazen bir öğün atladığım oluyor ama dediğiniz gibi açlığı yönetmek çok zor
nesliily aysgl45 ben cok iştahlı biri değilim o yüzden 3 öğün yiyemiyorum ya :( ama oglen yemeği zamani ara öğün yapıyorum. Diyeete birebir uyamıyorum cunku cok yemek var ya hem ana öğün cok hem ara öğün ama gece atistirmaligini yapıyorum mutlaka o sabah aclik şekerini düşürüyor. Masallaah sizin cok guzel cikmis aclik hiic kafaya takmayın insulin bile başlasa korkulacak bir sey değilmiş ben cok saglik anksiyetesi olan biriyim ben de cooook korktum bosunaymis
mutsuz1 atik_ bende de hamileyken yüksekti öyleydi, 145 felan, düşük yaptım maalesef ondan sordum. Normal insülin direnciniz kaç, açlık şekeri değil ama.20sınır .
atik_ mutsuz1 yediklerimden değişiyor şuan tokluk 103 çıktı bazen 130 larda stresli olunca aşırı yükseliyor başınız sağolsun kaç haftalıkta düşük oldu
mutsuz1 atik_ Allah razı olsun canım, çok küçüktü benimki ya, 1.5aylık felan. Düşürdüm hep. Çokta stres yapmıştım. 20 üzerinden mi 130 Açlık şekeri değilde, insülini kastettim.
kskskssk aysgl45 benimde açlıklar 90-105 arası 2 haftadır diyetisyen ile çalışıyoruz açıklar 80-90 arasına düşüş yaptı kontrole gideceğim kadın doğum nasıl değerlendirecek
aysgl45 kskskssk bende diyet yapıyırum canım büyük ihtimal diyet diyecek 93 falan benim açlık sınır da tutabiliyorum biraz ama bir daha ki kontrolüme var doktor açlık 95 i geçmemeye bak tokluk 140 dedi o aralarda tutmaya çalışıyorum
mutsuz1 atik_ valla benim başıma geldi, dikkatli ol canım, ilaç kullanıyormusun bilmiyorum, Rabbim şifa versin bizlere
purpoles kskskssk beni de gönderdi henüz gidemedim neler yiyorsunuz neleri değiştirdi baya farketmiş çünkü
mutsuz1 atik_ hamile değilim, düşük yapmıştım, eski hamileliğimden bahsediyordum canım, keşke hamile olsam. Açlık yüksekti, aç karna bakmıilardı, toklukta hamileyken yine yüksekti bahmıştım ikiside yani