nesliily galgamet ise yaramıyor ya bana 6 basladi ayni kaldi 8 yapti ayni 12 yapti hala ayni bosu boşuna ilac kullaniyorum 1 aydir benim de 100 110 arasi bunlar dozu bulana kadar dogurcam zaten kafama göre de yukseltmiyorum 10 gunde 1 çağırıyor dogru dozu bulana kdr 34 haftalik oldum hala bulamadi
galgamet nesliily benimde ayni .saglikla kucagimiza aliriz insallah .ve insallah dogum sonungecer .diyet asiri zorluyo .27 de ogrendim 32 oldum.bende .halen ayni aclik sekerlerim
hulyalarda aysgl45 ilk gebeliğimde benimde açlık şekerim yüksekti tokluk ilk başta normaldi ama sonra o da yükseldi. Ben insülin kullandım. İyi ki de kullandım. Hiç zararı yok. Doğum yaptıktan sonra direk düzelmişti insülin değerlerim. Vücut alışmıyor korkmayın
galgamet hulyalarda aclik sekerleriniz kaclardaydi insulin dozunuz kacti acaba .birde bebek kacckilo dogmustu tecrubelerinizi paylasirmisiniz
aysgl45 hulyalarda aynı şekilde ilk açlıkla başladı şuan toklukta yediğim an yükseliyor sadece açlıkken toklukta sıkıntı biraz şuan doktorum 95 altı açlık 140 altı tokluk olduğu sürece çokta sıkıntı olmaz dedi diyet yapıyorum ama onada birebir de uyamıyorum şuan genelde sınırlarda ölçtüm hep bir kaç fire verdim dayanamayıp yediğim zamanlar
hulyalarda galgamet açlık 85 ti , iki hafta sonra 95 oldu. Sonra ki iki hafta sonra yüklemede 105 çıkmıştı. Artık insülin kaçınılmaz oldu, çünkü son ölçümün tokluk şekeri de 140 olmuştu.oğlum 32 hafta da doğdu 2.740 gr doğdu. Kiloluydu haftasına göre doktor öyle demişti.
hulyalarda galgamet çok semptom vardı bende, ama gebelik zehirlenmesi sınırı aşmıştı acil sezeryanla alındım. Ayrıcaa milyonlar artık çok büyümüştü 13 kilo miyomları çıkartıp oğlumu o şekilde alabilmişlerdi. Şekerimin çok yüksek olması da miyomların bebek gibi kendini beslemesiydi.
mutsuz1 atik_ hamile değilim, düşük yapmıştım, eski hamileliğimden bahsediyordum canım, keşke hamile olsam. Açlık yüksekti, aç karna bakmıilardı, toklukta hamileyken yine yüksekti bahmıştım ikiside yani
purpoles kskskssk beni de gönderdi henüz gidemedim neler yiyorsunuz neleri değiştirdi baya farketmiş çünkü
aysgl45 kskskssk bende diyet yapıyırum canım büyük ihtimal diyet diyecek 93 falan benim açlık sınır da tutabiliyorum biraz ama bir daha ki kontrolüme var doktor açlık 95 i geçmemeye bak tokluk 140 dedi o aralarda tutmaya çalışıyorum
hulyalarda aysgl45 Allah kolaylık versin birde şu sıcaklarda çekilecek dert değil. Benim çok semptomum olduğu için 21.haftada başlamıştım. Benim şuan ki hamileliğimde de tam tersi şeyler yaşıyorum. Şekerim aniden düşüyor 😅 azar azar sık sık yemek yemek gerekli.
aysgl45 hulyalarda zorlanıyorum bir de canının istediği şeyleri yiyemiyorsan hep bir ayarlı ölçülü olmak zorundasın insülin yapmadığım için diyetle işte aralıkta tutmaya çalışıyorum ama bazen doymuyorum bile tam
hulyalarda aysgl45 kesinlikle anlıyorum. Bol bol şu iç derim. Ama başka bir doktora da danış yazın çok zor buna dayanmak, insülin cidden katlanmayı kolaylaştırır