aysgl45 Merhaba kızlar benim açlık şekerim yüksek çıkıyor sınırda tokluk ise genelde aralıkta açlık 95-100 arası tokluk 120-140 açlıkları düşüremezsek insülin dediler aranızda bu durumu yaşayan oldumu?
nesliily aysgl45 benim aclik 95 cikmisti yüklemede 1 bucuk ay diyetle devam ettim acliklar 100 u geçmeye başlayınca gece insulini basladi 6 unite ama sekerim düşmüyor hatta gaaeiip sekkilde daha yüksek 110 u bile gördüm sanırım doz az geldi
kskskssk aysgl45 benimde açlıklar 90-105 arası 2 haftadır diyetisyen ile çalışıyoruz açıklar 80-90 arasına düşüş yaptı kontrole gideceğim kadın doğum nasıl değerlendirecek
hulyalarda aysgl45 ilk gebeliğimde benimde açlık şekerim yüksekti tokluk ilk başta normaldi ama sonra o da yükseldi. Ben insülin kullandım. İyi ki de kullandım. Hiç zararı yok. Doğum yaptıktan sonra direk düzelmişti insülin değerlerim. Vücut alışmıyor korkmayın
minecikk atik_ ben şeker yükleme testi yapmadım en son 12 gün önce kan vermiştim ama toktum yani en az bir buçuk saat öncesi yemek yemiştim 144 çıkmıştı bugün kontrole gittiğimde doktor 3 aylık şeker testini yaptı 5.6 çıkmış normal görünüyor ama ben kendimde rahatsızım şekerden şüpheleniyorum az önce aniden elim ayağım titremeye başladı ayakta duramadım oturdum bir şeyler atıştırdım daha kendime gelmiş değilim bu arada hastaneden geldim sonucumu doktor görmedi yarın şehir değişikliği yapacam ordaki doktorum ne der acaba
atik_ minecikk bende şeker yüklemesi yaptırmadım 15 haftada çıktı kanda şeker dahiliye ve diyetisyen takipliyim İnsüline başladı çok zor geçiyor
aysgl45 minecikk benim de üç aylık şekerim normal ama gebelik şekeri normal olsada şeker yüklemesiyle çıkıyor kötü hissediyorsanız bence riske atmayın bir açlık tokluk ya da şeker yüklemesi yapılabilir galiba hala
aysgl45 atik_ açlık şekerim 95-100 arası sanki gebelik haftam artıkça iyice düşmüyor gibi diyetle falan normalde karbonhitrat şeker çok tüketirdim sınırda çıkardı şimdi tüketmeme rağmen bazen sınırda bazen sınırı aşıyorum gebelik haftasıyla değişiyormu acaba dedim bende
aysgl45 nesliily bende diyet yapıyorum bana yeni bir hafta oluyor teşhis konunalı nerdeyse tamamen kesmeme rağmen şeker karbonhitrat alırmış gibi aynı ya sınırda açlığım ya da daha yüksek nasıl iş anlamadım gebelik haftası artıkça mı oluyor acaba size bişey dediler mi?
mutsuz1 atik_ bende de hamileyken yüksekti öyleydi, 145 felan, düşük yaptım maalesef ondan sordum. Normal insülin direnciniz kaç, açlık şekeri değil ama.20sınır .
es1617 Benimde açlık yüksek geçen hafta insüline başladım 6 doz bu hafta tekrar gittim hala 90 100 arasında 8 doz yapıcam iğne bakalım değişicek mi
minecikk aysgl45 ya da olmadı eczaneden şeker cihazı alacam bir hafta açlık tokluk not alayım onu doktoruma gösteririm sonuçta şeker varsa bir haftalık düzenli ölçümde çıkar
atik_ aysgl45 benimde aynı insülin kullanmadan önce bu kadar yüksek çıkmıyordu insülinden sonra daha da yükseldi muhmetel doz artırılacak yarın gideceğim dahiliyeye sonrada detaylı ultrasona gideceğim
nesliily aysgl45 açlığı biz yonetemiyormusuz oyle dedi doktor hafta ilerledikçe yükselir doz da artar dedi bana. Suan 6 unite basladik ama asla düşmedi 100 ler de hala haftaya randevum var doz artacak kesin
merveannemioldu Gebelik haftası ilerledikçe insülin direnci artar ve şeker yükselir. İnsülin dozları için sürekli takip bu yüzden isteniyor. Haftadayım bir aydır insülin kullanıyorum. Açlık değerlerim 120lerde seyrediyor genelde. 12 ile başladığım gece dozlarımda şu an 24’teyim. Haftaya daha da artacak gibi duruyor. Bu süreçte diyet yapıp hareketli olmak dışında elden bir şey gelmiyor.
aysgl45 merveannemioldu evet haftayla alakalı diye düşündüm bende bir haftadır diyet yapıyorum yapmamış halimden değerlerim daha yüksek sanki sadece diyetle yönetemeyecek gibiyim yesemde aynı oldu yemesemde şuan için hatta daha yüksek
aysgl45 nesliily tokluk yemesen düşüyor gibi ama benim sorunda açlık yok yemiyorum bu sefer yine aynı bu gidişle ben de insülin başlayacağım galiba şuan 95-100 arası ama kontrol elimde değil sanki hatta tokluklar normalken onlar bile yükseldi yarın doktora gidecem diyet sonucunu gösterecem bakalım