annekiz6141 busrabaskal Benımde ikinci gebelik ben ilk kızda daha aktiftim bunda suan 37 haftalık oldum yürüme yürüyemiyorum 🥺🤦♀️
annekiz6141 33_esra ay ben şu an gün içinde de 1,2 saat uyuyorum ama sırt üstü ve yüz üstü uyumayi çok özledim çok 🥺
annekiz6141 oppidiba emzirmeyi seviyorum ilk kizimda emzirirken karnımın içinde kelebekler ucusurdu mutluluk hormonu salgiliyordum resmen 🥰
annekiz6141 sarumervee altıma isiyorum ben arada 😂🤣🤣🤣🤣🤣 eşim bana sidikli kizini gectin diyor dhshshsg
atesismom annekiz6141 hemen doğunca malesef yüzüstü yatamazsınız 😂 hiç bir türlü yatamazsınız ahhshshhs maaleseffff
beyzaygun annekiz6141 Kanayan yaram her sene hamileyim düşükler doğumlar bu sene yine hamielyim evlendiğimden beri düğün görmedim 🥲🥲
annekiz6141 beyzaygun ay ben gordm şimdi hak yiyemem 3 dene 🤣😂 1. De 2 aylikti kızım diğerinde 1 yaşında ötekinde de 2 yaşları falandı ama sor oynadın mi cix 🤣😂
Meltemms annekiz6141 Mide ve bagırsak sorunlarım olmadan rahat nefes alarak agrım sızım olmadan gun geçirmek istiyorummm , rahatlıkla ciger yemek 🙈😂 bide olmayan kıyafetlerimi giymek 😍🙏🏻
karyarzgr annekiz6141 doğumdan sonra dikişler vs iyileşince ilk işim spora başlamak ilk gebeliğimde yapamamıştım ama artık öyle bir imkanım var 😂
annekiz6141 karyarzgr bunu bende eşime dedim 😂 yaz ayındayız valla zayifladim zayifladim yoksa sana saracam dedim djhsvs
Sadeceanne2 annekiz6141 oy maşallah tek avazda inşallah a kalmış. Biz daha 10+1 iz ablamız da 23 aylık