sineminkooo DİŞİMİ YAPTIRMAK İSTİYORUM🥺🥺🥺 artık cidden her gün ağlayacak derecede dişim ağrıyor ve daha ne zaman doğuracağım belli değil.. cidden 33. Haftadan beridir tamamen bi sınanma sürecindeyim gibi hissediyorum artık 🥹🥹
annekiz6141 sineminkooo ayyy bende de kirik dış var bacım aman aman maşallah ağrı sizi yapmıyor şuan zaten az kaldı dogumuma 🌸
Saree_ annekiz6141 canım benim çok zor gebeliği öğrenir öğrenmez bebiş için bıraktım rüyama giriyor aşeriyorum ama bir tane bile yakmıyorum bana göre canilik ama çok zorlanıyorum Rabbim mükafatını versin inşallah
acelyacik annekiz6141 askim önce parmaklarini kontrel ettim tammı diye sonra babasina mi acaba benziyo diye detayli inceledim sonra sanirim yaladm cocugu
Sadeceanne2 annekiz6141 oy maşallah tek avazda inşallah a kalmış. Biz daha 10+1 iz ablamız da 23 aylık
meowmom annekiz6141 batıl inanç biliyorum ama hem annem hem kayınvalidem hamileyken saç kestirilmez dedi 🥲
Nurcanben annekiz6141 doğum yaptıktan sonra doya doya yemek yemiştim hamileyken ne yesem kustuğum için açlıktan sürekli ağlıyordum 😂
busrabaskal annekiz6141 kuş gibi kalıyorsun doğurduktan sonra .tabi vajinal doğum öyleydi çıktığı an oh be diyorsun.2. De nasıl olur bilmem.hamişlik çok zor yürümek yatakta dönmek yataktan kalkmak.ben en çok yatakta sağa sola rahat dönmeyi arıyorum 26 haftalığım ölüyorum
annekiz6141 busrabaskal Benımde ikinci gebelik ben ilk kızda daha aktiftim bunda suan 37 haftalık oldum yürüme yürüyemiyorum 🥺🤦♀️
annekiz6141 33_esra ay ben şu an gün içinde de 1,2 saat uyuyorum ama sırt üstü ve yüz üstü uyumayi çok özledim çok 🥺