annekiz6141 beyzaygun ay ben gordm şimdi hak yiyemem 3 dene 🤣😂 1. De 2 aylikti kızım diğerinde 1 yaşında ötekinde de 2 yaşları falandı ama sor oynadın mi cix 🤣😂
annekiz6141 karyarzgr bunu bende eşime dedim 😂 yaz ayındayız valla zayifladim zayifladim yoksa sana saracam dedim djhsvs
karyarzgr annekiz6141 ilk dogumumda gurbette olunca gidememiştim ama şuan anneme yakınım günde yarım saat bile olsa inmem lazım çok şükür ilk gebelik kadar hızlı kilo almıyorum ama yine de alacağım elbet 😂😂
Saree_ annekiz6141 canım benim çok zor gebeliği öğrenir öğrenmez bebiş için bıraktım rüyama giriyor aşeriyorum ama bir tane bile yakmıyorum bana göre canilik ama çok zorlanıyorum Rabbim mükafatını versin inşallah
annekiz6141 Saree_ Biliyorum bende kullaniyordum bende bıraktım. Büyük kizimda midem bulandı emzirirken de içmedim. Ama bunda da yiyesim geliyor sigarayı öyle kötüydüm 🤦♀️
annekiz6141 060436 yarın kuzum 🥰 hepte kontrol öncesi böyle oluyorum var ya deli olacam 🤣😂😂😂 yarın da haftaya gel dogurayim seni der 38 de demişti çünkü 😂🙊
060436 annekiz6141 haha yemin ederim hep günlerimiz kontrol öncesi ağrılarımız biz ne yapacaz bu kızçeyle oğlanı ya 😂😂😂
annekiz6141 060436 ayyy sorma ne yazli çıktılar bacım ya nolcak böyle 😂🤣 senin durum nasıl iyi misin biraz daha?