ec691 beautiful_ bende temizlik yapıyorum sabah vajinada ağrıyla kalkıyorum bence kendimizi yorduğumuz için olabilir
beautiful_ deletedmom43191 deletedmom43191 doğumdan sonra da orada olucam bir süre kalkıp yemek işle uğraşamam çünkü
beautiful_ deletedmom43191 Evet ama benim kalp rahatsızlığım falan da var ondan bir süre kötü oluyorum oğlumda kötü bir durum olduğu için yatağa girmedim
deletedmom43191 beautiful_ bak anlatmak istediğim bu diyosun ya yemek is yapamam o evdeyken bu dediğin pek mümkün değil
myangelson beautiful_ senin de umrumda olmasın ben ağırlaştım iyice çok ağrılarım var daha iş falan yapmayacağım de baksınlar kendi işlerine Allah Allah
deletedmom43191 myangelson bebeğe bisey olsa sen bakamadin edemedin derler öte yandan kendi yaptıklarını görmezler
deletedmom43191 beautiful_ bu kadar zulüm yapılmaz bu kadar harekete bu ağrılar cok normal artik uzanıp kalkmaman lazım
myangelson deletedmom43191 Allah korusun öyle birşey olsa hepsine dünyayı dar ederim benim başıma öyle birşey gelse bırak suclamayi ağızlarını acamaz kimse
deletedmom43191 beautiful_ şimdi karnın burnunda dinlemeyen dogum sonrası bırakır mı inşallah bırakırlar ama seninkiler zalim
myangelson beautiful_ hamile olduğuma hemfikiriz zaten 🤦🏻♀️ama iş yaptığım için agrilarim oluyor çok de