deletedmom43191 beautiful_ eşin zaten seni dinleyecek olsa şimdi 3 evle ugrastirmaz ki evladına onem vermiyo demekki 😡 ay yine sinirlendim onlara sende peygamber sabrı var maşallah
myangelson deletedmom43191 Allah korusun öyle birşey olsa hepsine dünyayı dar ederim benim başıma öyle birşey gelse bırak suclamayi ağızlarını acamaz kimse
deletedmom43191 beautiful_ benim hala anlamadığım bu 3 ev meselesi kv diğer evi niye kapatmiyo 3 evde is yaptırmak cok zalimce hic mi Allah korkuları yokk
beautiful_ deletedmom43191 ben sabrın sonu selamet diye bekliyorum doğum sonrası İstanbul’a gitmeyi düşünüyoruz izin verirlerse
myangelson deletedmom43191 beni ilgilendirmez senin hamileyken ne yaptığın. O sensin bu benim. Bana öyle diyene böyle söyledim beni ilgilendirmiyor kimin ne yaptığı. Zaten benimki yüksek riskli geçiyor o ayrı da
myangelson beautiful_ hamile olduğuma hemfikiriz zaten 🤦🏻♀️ama iş yaptığım için agrilarim oluyor çok de
myangelson deletedmom43191 @beautiful_ tavrını koyması lazım ama iş eşinde bitiyor. Net ve ağır bir şekilde konuşmalı. Sanmıyorum o net ve sert konustugunda annesinin hala böyle davranacağını. Ama oyle davranildigi halde böyleyse iflah olmaz o kadın