beautiful_ fdegirmencii Evet kuzum dediklerin hepsini yaşıyorum çok şükür gittiğim de herşey yolundaydı şu zorlu süreci de atlatsaydık da Allah’ın izniyle ❤️
beautiful_ eslem2121 magnezyum kullanıyorum aşk sabahları bir tane alıyorum ilaç içmekten artık midem kabul etmiyor ya 🥺
beautiful_ demirrleydi_ artık herkes kızar oldu valla çok şükür bunu da atlattım Temizliğimi bitirdim
beautiful_ vanilya_kokusu_ mecbur kuzum tek başına 3 evin temizliği 9 kişiye yemek derken yoruluyorum
bsrelif beautiful_ Sancılarım var çok hafif, bolca mide yanmam beklemedeyiz bakalım bol bol istirahat ediyorum şu an teşekkür ediyorum 🙏🏻😔
myangelson beautiful_ dinlen bence de. Hem ağrıların var hem temizlik yapiyorsun Allah korusun doğum başlayacak biraz daha zorlarsan
myangelson beautiful_ inşallah canım ama senin de bazı şeylere net bir tavır koyup artık kendini ve bebeği düşünmen lazım
deletedmom43191 beautiful_ imkansız diye bisey yoktur sen net olarak konusursan zaten anlarlar sen net ol yeterki
deletedmom43191 beautiful_ şimdi imkansız diyosun peki doğum yaptığında nasil olcak o evde mi durcaksın
beautiful_ deletedmom43191 deletedmom43191 doğumdan sonra da orada olucam bir süre kalkıp yemek işle uğraşamam çünkü