mrvgrbz 35+4 haftalık olduk, normal doğum bekleyelim dedi doktor bakalım inşallah bu süreç sorunsuz geçer benim ve bekleyen tüm anneler için 🤲
mom28_ mrvgrbz maşallah doktorunuz kim normal doğumu desteklemiş kimse kolay kolay ikizde normale girmiyor hemen sezeryan diyorlar
byzcvker99 mrvgrbz maşallah benimde şuan her ikisi baş başa baş aşagılsr belki normal bile doğum olabilir dedi doktorum ilk hedefimiz 34 Ü görelim sonra oh çek dedi 37-36 görürsek süper zaten dedi
ervi byzcvker99 27+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Şuan iyi gidiyor gibi doktorum bir sorun görmedi. Henüz hiçbir hazırlık yapmadım hiçbirşey almadım. Bu ay çoğu şeylerini almak istiyorum bakalım
Raana 17 haftalık çift yumurta ikizleri,çok riskli geçiyor,plasenta previa,serklaj var ama rahim ağzı gittikçe kısalıyor,bakalım ne kadar dayanabilecegz😔
mrvgrbz mom28_ benimki de başka riskli olur falan dedi son haftalarda bebekler baş aşagı ilk doğumum da normal olunca bekleyelim dedi ama yine de her an her şey değişebilir
gebeyimgebesin mervea_ canım sancı ve kasılmaların kaçıncı haftada başlamıştı. Rahim ağzı uzunluğunu etkilemiş miydi? Çok güzel zamanda doğurmuşsun maşallah darısı bizlere olsun. Benimde sancılarım çıkıyor bende 10 gündür yatıyorum bundan sonra yatarak geçecek
mervea_ gebeyimgebesin rahim ağzım haftalar ilerledikçe kısalmaya başladı en son 36 da 35 mm çıktı normalde 50 lerdeydi 28. Haftalarda çünkü.ama benim 37 leri görmemin en büyük etkeni yatmam oldu hareket herkese iyi gelmiyor zateb istesemde hareket edemedim sancılardan dolayı.30 lardan sonra da sancılar arttı zaten 30 dan sonra hamile oldugumu anladım sirek ağırlaştım.inşallah sizler38 leri görürsünüz🙏🏻
mertrugs 34+3 çift yumurta ikizlerimi bekliyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve artık yatamıyorum yürüyemiyorum😔 son günler Zor geçiyor 36nın içinde alalım dedi doktor. Serklajlıyım oda baskı oldukça dikişte ağrı oluyor.
kayagzm Bende ikizlere hamıleyım 29+4 suanda çam sakuraya perınotolojı takıplıyım cok zor gecıyor kasılma toplanma ve bır bebegım 3 hafta önde gıdıyor pazartesı randevum var bakalım ne olacak
mom28_ kayagzm hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun bebeğin birinin önde geri gitmesi kaçıncı haftada belli oldu baştan beri mi öyleydi sonradan mı oluyor fark acaba bende ikiz gebeyimde
kayagzm mom28_ sonradan ogrendım önde oldugunu düştügum için acıle gıtmıştım acıl doktoru dedi bırı ıkı hafta onde oylelıkle ogrendım sonra ayın 3ünde polikliniğe gittim kontrole o doktorda bırı adet tarıhınle uyumlu 28+4 demişti diğeride 30+5 demişti ve suyu fazla deyıp perınatolojıyr yonlendırdı ve zaten perınatoloji takıplıydım sadece randevu bulamadıgım ıcın gebe polikliniğine kontrole gıdıyordum kıloları bırı o zaman 1200 onde gıden 1400 dü iri olacak dedi bu pazartesıde perınatoloji tandevum var bakalım hayırlısı
kayagzm Şeker yuklemesi yaptırdım normal çıktı bı sorun yok ama su fazla oldugu ıcın şeker cıkolata tatlı ve beyaz ekmek yasakladı
kayagzm mom28_ önde olması evet 25ten ıtibaren ögrendım ve hala aynı zaten mecburı sezeryan olucam son dıgumum da sezeryan ve ıkızlerde önermıyoruz normal dogum dedi hatta ne zaman olur dedim cunku devlette sezeryan bılmedıgım ıcın bılgı almak ıstedım 34 35 te konusuruz dedi
3bebeliannee Frhnemkli neye bağlı olarak dediğiniz haftalardan birinde alınması gerekebiliyor acaba ben ilk defa ikiz hamile kaldım da merak ediyorum
mom28_ 3bebeliannee banada 36 da sezeryanla alırız dedi ikizde normale pek girmiyorlar ve genelde erken doğum o haftayı hedefliyorlar o haftada yeterli oluyor demekki
Frhnemkli 3bebeliannee aslında tek temennisi büyük haftalara gelebilmek doktorumun sadece 32 haftayı görmek önceliği sonrası dikkatlice devam edebilmek muhtemeln 36-38 arası alacak diye düşünüyorum bende salı günü kontrolüm var inşallah sıkıntı olmadan tamamlarız inşallah
3bebeliannee mom28_ bütün ikiz gebeliklerde 36’da mı alıyorlar peki benim zaten önceki doğumlarımdan dolayı sezaryen olacaktı tek de olsa
gebeyimgebesin tali15 benim de bebeklerimden biri haftasıyla uyumlu diğeri de iki hafta ilerde ikisinin de suyu normalin üst sınırında. Şeker yüklemem de iyi geldi bir sorun yok