tali15 kayagzm ya benim birisi daha geriden geliyo ama normalmiş o kadar fark olması 4 gün falan oynuyo ama yine de endişe ediyorum. Kilo alımlarında sorun yok sadece altta ki bebek sıkışık🥹
gebeyimgebesin tali15 benim de bebeklerimden biri haftasıyla uyumlu diğeri de iki hafta ilerde ikisinin de suyu normalin üst sınırında. Şeker yüklemem de iyi geldi bir sorun yok
gebeyimgebesin kayagzm inşallah ikimize de sorun olmaz. Benim kasılmalarım var ilaç kullanıyorum ebde istiraharat halindeyim. Hiçbir doktor suyun sınırda olmasını ve bebeklerimin birinin iki hafta önde gitmesini sorun etmedi
3bebeliannee mom28_ bütün ikiz gebeliklerde 36’da mı alıyorlar peki benim zaten önceki doğumlarımdan dolayı sezaryen olacaktı tek de olsa
mom28_ 3bebeliannee bilinmez o Allah korusun erken gelenlerde var hedef olarak 36 yeterli diyor doktorlar genelde o zamana gelişim tamamlanmış oluyor demekki Küvez sorunu olmuyor 35 altı istemeyiz diyor ama 32 de 33 de doğum yapan çok
gebeyimgebesin selo48 valla doktor her amniyon sıvısının bir cebini ölçtü değeri 80 dedi sanırım mm olarak söyledi
byzcvker99 elciiny ayy benimde ilk 4.5 ayım kusma ile geçti çok zordu ama geçiyor bir şekilde sağlıkla tamamlayalım inşallah
Frhnemkli mom28_ maşallah iyi gidiyor canım sıcaklar rahatsız ediyor fazlasıyla beni birde çok demir eksikliği çekiyorum salı günü kontrolüm var bakalm ne diycek doktorum o zman da 30 haftalık oluyorum inşallah sağlıkla vaktinde kavuşuruz inşallah 🤲❤️
mom28_ Frhnemkli inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci evlatlarımıza kavuşuruz cinsiyetleri ne bizimkiler iki erkek demir takviyesi ne kullanıyorsunuz
sedayusufeymen tali15 evet doktora sordum geçen Pazartesi çok fazla yoğunluk ve talep var o yüzden gün vermiyoruz acile başvurun dedi maalesef 🥺 kontrol içinde 2 hafta sonra gel dedi ama uzun bir süre değil mi sizcede 🥲
Frhnemkli 3bebeliannee aslında tek temennisi büyük haftalara gelebilmek doktorumun sadece 32 haftayı görmek önceliği sonrası dikkatlice devam edebilmek muhtemeln 36-38 arası alacak diye düşünüyorum bende salı günü kontrolüm var inşallah sıkıntı olmadan tamamlarız inşallah
3bebeliannee Frhnemkli sağlıkla kucağınıza alın insallah ikisini de, ayy ne heyecan. İnsallah ben de o haftaları görebilirim 🥹
sedayusufeymen tali15 çok şükür olmadı ama bir bebek diğerine göre 150-200 gram önde çıkıyor normal olabilir dendi
Frhnemkli mom28_ amin amin inşallah canım benimde iki kız demişti doktorum canım birisi tam göstermiyor diyor ama kıza benziyor diyor diğeri kesin kız ferro sonal kullanıyorum demir olarak günde iki keze çıkardı doktorum 2 tanede vitaminim vr o kadar
3bebeliannee mom28_ demir takviyesi her gebenin kullanması gereken bisey mi? Doktor bisey demedim ama hamile kalmadan önce 3 aylık demir tedavim olmuştu gerçi. 7 haftalık hamileyim bu arada
3bebeliannee mom28_ anladım, aslında en geç 36mi demek istemiştim. Yani erken kavuşacak olmak mutlu etti 🤭 36dan sonra küvez ihtiyacı olmayabiliyor demekk 🤩
emin1333 Bende 17 haftadayim cinsiyetimiz belli değil şuan sorunsuz ilerliyoruz benim perinatoloji dokrumuz hiç beğenmedim ne kan ne ilaç hiç bir şekilde ilgilenmedi kan verdim sonuçlarıma bakmadı bile