anneyim01 rabiabass kese gözkr cnm da bebiş kalbi daha olmaya bilir artış gayet güzel Tekrardan Hayırlı Ugurlu Olsun Saglıkla ilerler inşAllah 🌸
elif_007 rabiabass kalp atışı için erken 2 hafta beklemelisin benimde aynı süreçte oldu gayet normal hcg artışı hayırlısı olsun
rabiabass allyslife bu hafta son canım yaşadığım ülkeye döneceğim orda da yeni taşındım sistem nasıl işliyor hiç bilmiyoeum diğer kontrole gitmem en az 2 haftamı alır herhalde bakalım hayırlısı ❤️❤️
allyslife rabiabass sen yine git kontrole tabii, artık sonrası ya nasip, bakarsın duruma göre taşındığın yerdeki sisteme de. Kolaylıkla olsun inşaallah
sudeborakk rabiabass hayırlı olsun canım artışı güzel olmuş ama keseyi görür müsün görmez misin ona kesin birşey söyleyemem herkeste farklı olur ben 5. haftada görmüştüm
rabiabass allyslife amiin insallah bakalim yurtdisinda cok zormus bu hastane isleri Allah yardimcim olsun❤️
allyslife rabiabass evet sistemleri daha farklı ilerliyor ama öğrenir zamanla alışırsın canım gözünde büyümesin hiç, Allah kolaylık nasip etsin💖
rabiabass yagz34 takviye vs kullaniyomusun canim benimde 5aydir olmuyordu omega3 meyo inositol folik asit bu ucluyu kullandim duzenli hic aksatmadan insulin direncim var o zorlastiriyordu sanirim onlardan sonra oldu cok sukur