rabiabass anneyim01 Rabbim isteyen herkese en hayırlı sekilde nasip etsin insallah dualarımdasınız💖bende aylarca bekledim rabbimin bir bildiği varmış en zor zamanımda geldi
allyslife rabiabass mutlaka ver ama ihmal etme, sağlıklı/dış/boş/kimyasal hepsini anca beta takibiyle net bir şekilde değerlendirebiliyorlar
sudeborakk rabiabass oyy maşallah iki üç gün aynı yerde kan tekrarla beta artışına göre doktora randevu alırsın canım ilerleyen haftalarda keseyi görmek için hayırlı olsun çok sevindim 🥹🤍
cansumbl Symm benim son adet 27 mayıs. Gelecek adete 11 gün var, tarihi 23 mayıs görünüyor bu ay. Sizin döngünüz mü kısa acaba?
rabiabass @Symm @mihriyy8 @sudeborakk @allyslife @yagz34 @anneyim01 Kızlar değer 1 haftada 2538 olmuş tatildeydim bugün döndüm döner dönmez acilde verdim gecen hafta cuma yaptırmıştım 96yla öğrendim cumartesi işte bugün 2538 olmuş iyi mi sizce sağlıklı mı?kalp atışı duyarmıyım pazartesi randevum var
yagz34 rabiabass ne güzel ben hiç yaşamadım bu yaşadığınız durumu yani hiç hamile kalmadığım için ama bence güzel bayağı yüksek çok sevindim 🙏🏻♥️
beybimom_ rabiabass hayırlı olsun balım kese görünür de kalp atışı duyulur mu bilmiorum o herkeste farklı oluyor ben 7. Haftada duymuştum kalp atışlarını allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸
allyslife rabiabass kese ve belki yolksac görünür kalp atışı duyulmaz canım, kalp atışı en erken 6+ haftada, genelde 7.haftalarda duyuluyor
anneyim01 rabiabass kese gözkr cnm da bebiş kalbi daha olmaya bilir artış gayet güzel Tekrardan Hayırlı Ugurlu Olsun Saglıkla ilerler inşAllah 🌸
rabiabass allyslife bu hafta son canım yaşadığım ülkeye döneceğim orda da yeni taşındım sistem nasıl işliyor hiç bilmiyoeum diğer kontrole gitmem en az 2 haftamı alır herhalde bakalım hayırlısı ❤️❤️