secennagihan Adete 3 gün kala yapmıştım yarın adet günüm böyle çıktı var mı sizce adetimin geçmesini bekliyorum tekrara yapmak için
rabiabass secennagihan cok silik var gibi kac dkda cikti kuruma cizgiside olabilir ben daha once hamile degilken kac kere bu sekil yalanci pozitif gordum
secennagihan rabiabass yaptım bir dakika içinde çok silik çizgi çıktı bi 10 dk sonra tekrar baktım çizgi kaybolmuş anlamadım elimde kaset test var bide yarın sabahta onunla yapılan bakalım olmazsa perşembe günü kan vericem
rabiabass Mervoo6 ben hollandadan aldım canım h&b markası hollandanın kendi markası türkiyede var mı bilmiyorum ama doktor mfkdan da duymuştum onun sitesinde de benzer ürün var bir bakabilirsin
secennagihan rabiabass öğrendim canım 0.200 çıktı gebelik yok var gibi hissediyordum ama 3 tane test yaptım hepsi silik çıkmıştı
buse_2766 rabiabass merhaba bende dün test yaparak hamile olduğumu öğrendm kan verdm betam 91 çıktı ama çok küçük 3 haftalık olduğu için ultrason da bakmadı Siz nasl ilerledinz 2 hafta olmş çnkü postu açalınız, ne zaman ultasondan gördü
rabiabass yamrr_ars evet verdim 2 kere ama sonra daha takip etmedim ilkte 96ydı sonra 1 hafta sonra 2538 civarı oldu