cansu1503 Mom_26 adet tarihine göre 4+4 veya 4+5 siniz neyi görecekmiş doktor anlamadım.hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş 😊
allyslife cansu1503 canım yumurtlamaya bağlı bu, ben 4+5′te kese gördüm, 5+5′te yolksac, 6+3′te kalp atışı. Mümkün yani.
cansu1503 allyslife mutlaka öyledir de çevremden de çok duyuyorum olumsuz konuşup kestirip atan doktorları ona istinaden söylemiştim. Erken olduğu gibi geç yumurtlamadan kaynaklanan görülmemeler de oluyor
0cerenk1 Mom_26 canım bu markayla öyle bi mutluluk yaşadım ki geçen ay.. kan negatif çıktı, nolur üzülme ama bi tane daha baska bi markayla test yap istersen, bu yalancı pozitif verdi bana🥹🙏🏻
allyslife Mom_26 hayırlısı olsun balım, kolaylıkla sağlıkla gelsin inşaallah, test yalancı pozitif vermiş demek ki🥺
allyslife Mom_26 o seri hatalıdır, serinin tüm testleri yalancı verir canım burada yaşayan çok maalesef
Mom_26 allyslife allaha havale ediyorum hayatım da ilk defa yaşadım bir daha idrar testi yapmam tövbe
allyslife Mom_26 ben de 2,5 sene negatiften sonra artımedden yalancı pozitif gördüm çok ağlamıştım, daha o markayı kimseye aldırmadım çevremde. Oluyor maalesef. En güzeli dayanabilirsen regl gecikmesinden 1 gün sonra kan vermek🫠
Mom_26 allyslife en cok esim için üzüldüm benim iki cocugum var eşimin olmuyor. 14 ay sonra ilk defa pozitif görünce adam sevinçten ağlamisti
allyslife Mom_26 ayyy kıyamam çok üzücü olmuş kesinlikle haklısın, Allah kolaylıkla sağlıkla nasip etsin🥺🥺 bir dahakine kese gördükten sonra söylemek daha iyi olabilir onun için🥺🥺 tedavi görüyor mu eşin peki?
Mom_26 allyslife hayır tedavi parası fazla olduğu icin uygun zamanı bekliyordu. Kesinlikle tamamen garanti olunca kalp atışını dahi duyunca söyleyeceğim yalancı durumuna düştüm
allyslife Mom_26 isteyerek olmadı sen de bilemezdin böyle olacağını🥺🥺 olanda hayır vardır inşaallah sağlıkla kolaylıkla nasip olur inşaallah