cansu1503 allyslife mutlaka öyledir de çevremden de çok duyuyorum olumsuz konuşup kestirip atan doktorları ona istinaden söylemiştim. Erken olduğu gibi geç yumurtlamadan kaynaklanan görülmemeler de oluyor
allyslife cansu1503 evet tamamen bireysel farklılıklardan kaynaklanıyor, geç/erken yumurtlama tüm süreci değiştiriyor. Doktorlar da genele yönelik ortalama hesapla konuşuyorlar evet haklısın
allyslife Mom_26 isteyerek olmadı sen de bilemezdin böyle olacağını🥺🥺 olanda hayır vardır inşaallah sağlıkla kolaylıkla nasip olur inşaallah
cigddm Mom_26 sağlık olsun cnm bnjm brnde bu pozitfleri görüp adet olmuslugum çok Allah en kısa zamanda nasip etsin
sndyy_4343 Mom_26 umudunu kaybetmeni istemem ama bu test hep pozitif gösteriyor yani gebelik yoksa bile pozitif gösteriyor yalancı test bu
sndyy_4343 Mom_26 hayırlısı olsun inşallah rabbüm tez zamanda nasip etsin bir dahakine bu testi alma innovita al kendine 🙏🥰
aslmoms Mom_26 aaaaa hakkınızda hayırlısı olsun. Şu testlere inanmalı mı inanmamalı mı bende şaşırdım artık 🤷♀️
Mom_26 aslmoms iki test yapmıştım ikisinin pozitif olup kanın negatif olmasından sonra güvenmiyorum artik 😅
Mom_26 aslmoms 0.5 çıktı bilmiyorum ki gecen aylarda hep ayın 9 da olmuşum adet bu ay baya gecikti öyle bir sey varsa ilaç gibi gelir bize
Mom_26 aslmoms Daha belirgin olan gece boyunca tutulan idrarla, az belirgin olan 1 saatlik tutulan idrarla