Mom_26 zelis_6034 benimde hiç hamilelik belirtim yok bütün belirtiler adet öncesi belirtisi buda ürkütüyor
zelis_6034 Mom_26 zaten hamilelik belirtisi hemn başlamaz ilk başlarda adet belirtisyle aynı olur ayırt edemezsiniz yani bende bugün yarın olurm dedim evde test var diye yapmak istedm pozitf ben şok 🤭
yagmurr14 Mom_26 canım var hayırlı olsun bende hamileligimi ögrendigimde bildigin adet gibi sancım vardı hatta diyordum adet olucam ben galiba diye
Mom_26 tahamommy inşallah canım kan verdim. Doktorda alttan baktı bir şey göremiyorum dedi inşallah yeni olduğu için görmemiştir
allyslife Mom_26 vajşnalde beta 1500′ü geçmeden görülmez zaten ondandır canım hiç canını sıkma, beta sonucun gelsin anlaşılır, sağlıkla gelsin bebişin❤️
Mom_26 allyslife kanı sabah verdim çıkmasını bekliyorum. İnşallah pozitiftir ve sağlıkla ilerler. Morel için çok teşekkür ederim
meyvemsi Hayırlı olsun canım. Benim doltorum vajinal hiç bakmadı beta 2500ü geçince karından görünür dedi. Onun öncesi göremeyip seni endişelendirmenin bir anlamı yok demişti. İki günde bir iki katına çıkar zaten beta biraz bekle bence 🌸
cansu1503 Mom_26 adet tarihine göre 4+4 veya 4+5 siniz neyi görecekmiş doktor anlamadım.hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş 😊